Aranyos Imre: Karácsonykor végre megnyugodott a lelkem

2023-12-28 09:49
A karácsonyra és az új esztendőre való tekintettel honlapunk rendhagyó sorozatot indított: korábbi játékosainkat és legendáinkat kérdezzük a Vasashoz kötődő emlékeikről, valamint természetesen az ünnepi időszakról is. Ezúttal Aranyos Imre nyilatkozott oldalunknak.

Korábbi, háromszoros válogatott középpályásunk az évet átértékelve bízik abban, hogy csapatunk visszajut az élvonalba.

– Örökre szívembe zártam a Vasast. Hogy miért? Hét évet töltöttem Angyalföldön, bár voltak hullámvölgyek, mégis a sikerek kárpótoltak, túllendítettek a nehézségeken. Itt mindenki a család tagjaként kezelt. A Vasas-család számomra a sportszerűséget és az egymás iránti tiszteletet jelenti – kezdte Aranyos Imre, aki 140 mérkőzésen öltötte magára a piros-kék dresszt és három bronzérem büszke tulajdonosa.

– Munkámból adódóan nagyon keveset járok ki meccsre, de ha kint vagyok, mindig nyer a csapat és szerencsére jól is játszik. Legutóbb a Nyíregyháza és az ETO FC Győr ellen voltam kint az Illovszky-stadionban. Utóbbi találkozón szemet gyönyörködtetően futballoztak a srácok, lehet látni Desits Szilárd vezetőedző munkáját. Számomra mindegy, hányadik helyen jutunk fel, ha másodikként, akkor másodikként, ha elsőként, akkor elsőként, de a lényeg az, hogy a Vasas visszakerüljön az őt megillető helyre, a legjobbak közé. Maximálisan bízom a fiúkban.

Aranyos Imre a karácsonyt szerettei körében, pihenéssel töltötte, míg az újév közeledtével fogadalmat tett.

– Szenteste végre megnyugodott a lelkem, hiszen az egész év csak a rohanásról szólt. Igyekszem az év hátralévő részét megfelelően eltölteni és aktívan kikapcsolódni. Bár hamarosan itt a szilveszter is, egyelőre még nem foglalkoztatott, hiszen ebben a korban másképp értékelem a dolgokat: ma-holnap 58 éves leszek, öregszem (nevet)... Természetesen átbeszéljük az elmúlt év történéseit és nem fog elmaradni a koccintás sem. Bízom egy sikeres esztendőben, ahogy abban is, hogy a csapat visszatér az NB I-be. Nemcsak kívánom, hanem ezt kötelező is teljesíteni, hiszen a Vasasnak az első osztályban a helye! Boldog, sikerekben gazdag új évet kívánok minden sportbarátnak!

Sorozatunk eddig megjelent részei: