Vasas – DVTK: Szurkolói tájékoztató

2018-03-12 11:30
Csapatunk a DVTK csapatát fogadja az OTP Bank Liga 23. fordulójában.

A mérkőzésre szombaton, március 17-én 17.00 órakor kor kerül sor a Szusza Ferenc Stadionban.
Online a meccsjegy.mlsz.hu és a Ticket Express jegyirodáiban folyamatosan történik a jegyértékesítés.

A jegyek megvásárolhatóak a Fáy utcában is.

Íme, a jegyelővétel időpontjai:

március 15., csütörtök: 17 órától-19-ig (az öltöző és irodaépületben)
március 16., péntek: 10-től 14-ig és 17-től-19-ig (az öltöző és irodaépületben)

Jegyárak:

Hazai: „A” szektor: 1400.-Ft

             „D” szektor: 1200.- Ft

             VIP jegy: 10 000.- Ft

             Diák, Nyugdíjas: 1000.- Ft

             14 év alatt ingyenes a belépés

Vendég: „C” szektor: 1200.- Ft    

A mérkőzés napján a Szusza Stadionban a jegypénztárak 15.00 órakor nyitnak!

Megkérjük a kedves szurkolóinkat, hogy a gyorsabb bejutás érdekében minél hamarabb érkezzenek a helyszínre, valamint a jegynek megfelelő oldali (bal oldal Megyeri út, jobb oldal Mildenberger utca) beléptető kaput használják, valamint lehetőség szerint az előre kiszámolt pontos összeggel fizessenek a pénztárban!            

Az elővételes jegyértékesítésnél nem kötelező a szurkolói kártya, de minden esetben szükséges egy hivatalos fényképes okmány bemutatása. Ha elővételben más részére kívánnak jegyet vásárolni, akkor kérjük, hozzák magukkal az illető valamelyik hivatalos fényképes igazolványát, vagy egy jó minőségű jól olvasható fénymásolatot az igazolvány mindkét oldaláról. Az elővételes jegyvásárlásnál a pénztárosok az okos telefonokkal lefényképezett igazolványokat is elfogadják.

Kérjük a kiskorú nézőket, akiknek még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat a jegy kiállítás megkönnyítése érdekében!

Mérkőzésnapokon már csak az eredeti iratokat áll módunkban elfogadni!

Szurkolói szabályzat

Kérjük a szurkolókat, hogy a mérkőzésen kizárólag sportszerűen biztassák a csapatokat, tartózkodjanak a rasszista, gyűlöletre uszító, másokban félelmet keltő, vagy másokat megbotránkoztató, nem a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő megnyilvánulásoktól, illetve a pirotechnikai eszközök használatától, ugyanis ellenkező esetben a két klub komoly büntetést kaphat a Magyar Labdarúgó-szövetségtől.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az a transzparens vihető be a sportlétesítmény területére, amely nem bír mások iránti gyűlöletre uszító, nem a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő tartalommal (például politikai tartalom), vagy nem tartalmaz egyébként jogszabály által tiltott önkényuralmi jelképet. A beléptetésnél a rendezők ezeket a feltételeket ellenőrzik és döntenek a transzparens felhasználhatóságáról. Fontos hangsúlyozni, hogy a megfelelő tartalommal bíró transzparensek a stadionban csak úgy helyezhetőek ki, ha reklámot nem takarnak ki és nem akadályozzák a menekülési útvonalak használhatóságát.