Vasas FC II.: a Honvéd-MFA II. otthonában játszunk

2024-04-26 10:36
A találkozó vasárnap 11-kor kezdődik az NB III. Dél-Keleti csoportjának 26. fordulójában. A mérkőzést a kispestiek hivatalos YouTube-csatornája élőben közvetíti.

Ellenfelünk az előző, 2022/23-as szezonban 17 győzelemmel, 7 döntetlennel és 10 vereséggel, 58 ponttal és 51-46-os gólkülönbséggel az 5. helyen végzett az NB III. Közép csoportjában. A nyáron edzőváltás történt a csapatnál: Szamosi Tamást Kurucsai Milán váltotta a kispadon, jelenleg is ő felel a szakmai munkáért.

A most zajló bajnokságban a Honvéd-MFA II. a bennmaradásért küzd, jelenleg a 11. helyen áll 26 ponttal, 5 pont választja el a kiesést jelentő 14. pozíciót elfoglaló Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. együttesétől. A kispestiek az előző fordulóban 2–2-es döntetlent értek el a Körösladányi MSK otthonában. Csapatunk ősszel a Fáy utcai Sportcentrumban 2–1-es vereséget szenvedett vasárnapi ellenfelünktől, a Honvéd győztes találata a 88. percben esett.

A Budapest Honvéd-MFA II. keretéből Simon Szabolcs István öt évig játszott az utánpótlás csapatainkban, míg a mieink közül Feledy Balázs négy évig szerepelt a kispestieknél. Rajta kívül Márta Levente 3 évig játszott a Budapest Honvéd korosztályos együtteseiben.

– MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Honvéd MFA Utánpótlásközpont: 1194 Budapest, Temesvár utca 25/A

A Budapest Honvéd-MFA Utánpótlásközpont az Illovszky Rudolf Stadiontól 15 km-re található, gépkocsival átlagos forgalom mellett a Hungária körút érintésével 36 perc alatt érhető el. Tömegközlekedéssel a 14-es villamossal, utána az M3-as metróval, majd a 194-es busszal körülbelül 1 órás utazással kell számolni.  

Mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra, korlátozásokra nem kell számítani, de kérjük szurkolóinkat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait, tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat- és a csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

 PARKOLÁS

Parkolni a pálya környékén lehet.

 BELÉPÉS ÉS KAPUNYITÁS

A Budapest Honvéd-MFA II. elleni mérkőzésre a belépés ingyenes. A pénztárak egy órával a találkozó kezdete előtt, 10:00-kor nyitnak, ahol szurkolóink átvehetik a nulla forintos jegyeiket. 

 BÜFÉ

A helyszínen büfé üzemel, ahol kizárólag készpénzzel lehet fizetni.

 KÖZVETÍTÉS

A vasárnap 11 órakor kezdődő Budapest Honvéd-MFA II. elleni bajnoki mérkőzést ellenfelünk hivatalos YouTube-csatornája élőben közvetíti. A találkozóról szöveges tudósítás formájában is jelentkezünk a 24liveblog.com felületén, mely az alábbi linken érhető el: BUDAPEST HONVÉD-MFA II. – VASAS FC II.

Fotó: facebook.com/honvedmfa