A Vasas FC II hétvégén a Szolnok ellen játszik

2022-07-14 15:00
A találkozó szombaton 10 órakor a Fáy utcai edzőpályán, nézők előtt kerül megrendezésre.

A Vasas FC II szerdán lejátszotta idei első edzőmeccsét, melyet Vernes Richárd és Kovács Kristóf találataival 2-1-re nyert meg a III. Kerületi TVE ellen. A Harmati Tamás vezetőedző által irányított együttes - 2022. július 16-án, szombaton 10 órától - újabb felkészülési találkozót játszik: a Fáy utcai edzőpályán - szurkolók előtt - fogadja az idén májusban az NB II-es küzdelmektől búcsúzó Szolnoki MÁV FC csapatát.

A Szolnok rutinos ellenfélnek számít, keretében több olyan labdarúgó is van, aki már rendelkezik NB I-es múlttal: Gohér Gergő, Hegedüs Lajos és Tömösvári Bálint is játszott már a magyar élvonalban. A Szolnoki MÁV FC vezetőedzője Romanek János, munkáját Horváth Csaba asszisztens edzőként segíti.

A meccs után - a III. Kerületi TVE elleni felkészülési találkozóhoz hasonlóan - rövid összefoglaló cikkel jelentkezünk. Hajrá, Vasas! Mindörökké, Angyalföld!

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Fáy utcai sportcentrum - füves pálya: 1139 Budapest, Fáy utca 58. (belépés a Hajdú utca felőli gyalogos kapun)

A Fáy utcai sportcentrum Budapest XIII. kerületében, Angyalföldön a Fáy utca - Béke út - Hajdú utca által határolt területen található, amely jól megközelíthető személyautóval és tömegközlekedési eszközökkel egyaránt.

A létesítménytől néhány percnyire található a 3-as metró Forgách utcai megállója, a Béke úton közlekedik a 14-es villamos, melynek Frangepán utcai megállója a létesítménytől kb. 50 m-re van. A Róbert Károly körúton közlekedő 1-es villamos Lehel úti megállója is percek alatt elérhető.

Mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra vagy korlátozásra nem kell számítani, de kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a létesítményhez, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait! Kérjük, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a biztonsági szolgálat körültekintően fog eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

Szurkolóink a Szolnoki MÁV FC elleni mérkőzésre kizárólag a Hajdú utcai gyalogos bejárat felől, illetve a lelátó mögötti sétány Illovszky-szobor felőli oldaláról tudnak belépni. Gépkocsival érkező drukkereink számára a sportcentrum parkolóját és a környező utcákat ajánljuk parkolásra.

- BELÉPÉS és KAPUNYITÁS

A Szolnoki MÁV FC elleni találkozóra ingyenes a belépés, a beléptetés a mérkőzés előtt egy órával kezdődik. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a füves edzőpálya lelátóján 180 ülőhely, a lelátó oldalán pedig 60 állóhely biztosított, a beléptetés érkezési sorrendben történik. Nézők kizárólag a rendezvény kijelölt, elkerített területén tartózkodhatnak.

- BÜFÉ

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzés ideje alatt büfé nem fog üzemelni!