Vida négy hét múlva újra edzhet a vakbélműtétje után

2017-03-05 16:06
Vida Máté nem tudott pályára lépni a Mezőkövesd elleni mérkőzésen. A meccs során jött is a rossz hír: szombaton vakbélműtéten esett át válogatott labdarúgónk. A sikeres operációt követő napon sikerült megszólaltatni lábadozó játékosunkat.

Jobbulást és mielőbbi visszatérést kívánunk! Mi történt veled?

- Köszönöm a jó kívánságokat, rám fér. Pénteken edzés előtt begörcsölt a hasam, nagyon nagy fajdalmaim voltak. Bevettem gyógyszert, mivel arra gondoltam, hátha csak egy gyomorrontás. Játszani akartam mindenképpen Mezőkövesden a hosszú kihagyás után. De a pénteki edzés után is ugyanaz a fájdalom volt jelen a has tájékomon. Elmentem az orvosi ügyeletre, ahol egyből elküldtek a Honvéd Kórházba vakbél gyanúval. Nem sokat teketóriáztak velem, szombaton meg is műtöttek vakbélgyulladás miatt.

Hogyan sikerült a műtét? Hogyan érzed magad?

- Köszönöm, a beavatkozással hála Istennek minden rendben volt. A lelki fájdalmaimat leszámítva, viszonylag jól érzem magam.

Mit mondott az orvos, mennyi idő múlva térhetsz vissza a pályára?

- Körülbelül 3-4 hét múlva térhetek vissza a csapat edzéseire. Nagyon szomorú vagyok, hiszen végre – több hét térdfájdalmak miatti kihagyás után – a Dorog elleni kupavisszavágón már ismét pályára léphettem. Egyedül az boldogít, hogy magabiztos játékkal nyert a csapat. Bízom abban, hogy 2017-re minden, ami rossz történhetett velem, azt kipipálhatom és mihamarabb újra segítségére lehetek a csapatnak.