Vereség a bajnoki nyitányon

2017-07-16 18:54
Az új idény nyitó fordulójában kétgólos vereséget szenvedtünk a Diósgyőr ellen.

Sajnos nem indult jól számunkra az új idény első találkozója, már az 5. percben hátrányba kerültünk, Vela volt eredményes a vendégeknél (0-1). Az első negyedórában a diósgyőriek voltak fölényben, mi kevésbe tudtunk támadásokat vezetni. Az első nagyobb lehetőséget Remili szabadrúgása jelentette a 20. percben, ezt viszont Rados védte. A félidőben egyéb helyzeteket nem tudtunk kialakítani, nem tudtunk a DVTK fölé kerekedni, így egygólos hátránnyal fordultunk a második játékrészre.

A második félidőben feljavult a játékunk, aktívabban futballoztunk, többször is a vendég kapu elé kerültünk, de kezdetben a helyzetek elmaradtak. A 69. percben viszont nagy egyenlítési lehetőség maradt ki, Kleisz átadásából a csereként beállt Kulcsár lőtt kapásból 11 méterről, de Rados védeni tudott. Ám hiába futballoztunk jobban, a 74. percben mégis a diósgyőriek szerezték az újabb gólt, Szarka volt fejjel eredményes (0-2).

A mérkőzés hajrájában még Murka előtt adódott szépítési lehetőség, lövése azonban ha centikkel is, de elkerülte a kaput. A DVTK így kétgólos sikerrel távozott a Szusza Ferenc Stadionból.

A részletes tudósítás itt olvasható.