Vaskó Tamással hosszabbítottunk

2018-07-04 11:59
Vaskó Tamással, saját nevelésű védőnkkel 2020. június 30-ig hosszabbítottunk, így csapatkapitányunk továbbra is piros-kékben futballozik majd.

Domonyai László, klubigazgató szerint Vaskó erőssége lesz az újjáformálódó csapatnak.

- Nagy örömmel tölt el, hogy csapatunk kapitányával, Vaskó Tamással szerződést hosszabbítottunk. Bizonyos vagyok abban, hogy Tomi nemcsak a játéktudásával, hanem példamutató hozzáállásával, állandó győzni akarásával, professzionális személyiségével is erőssége lesz az újjáformálódó Vasasnak.

Vaskó Tamás az aláírást követően elmondta:

-  Boldog vagyok, hogy hosszabbíthattam a Vasassal. Nagyon örülök, hogy továbbra is itt lehetek a nevelő egyesületemnél. Különösen szeretem a Vasas-szurkolók szenvedélyességét és jól esik kitartó szeretetük, amit ezúton is köszönök nekik. Kis Károly személyében egy kiváló edzőt kaptunk, akivel eredményesen tudunk majd dolgozni. Új csapattársak is érkeztek, akik mindegyike nagyon szimpatikus, és úgy gondolom erősítést is jelentenek. Bízom abban, hogy a következő bajnoki évadban sikeres közösséggé tudunk formálódni. Ugyanúgy, mint eddig, maximális erőbedobással fogom a Vasast szolgálni. Mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy sikeres legyen a klub és visszajussunk az NB I-be.

Vaskó Tamás 2016. májusában igazolt vissza csapatunkhoz. A 34 éves, 193 centiméter magas belső védő 14 és 18 éves kora között a Vasas utánpótlásában pallérozódott.

A védő legnagyobb sikerét a Videotonnal érte el, ahol 2010/11-es évadban tagja volt a fehérváriak első bajnokcsapatának. Az NB I-ben 224 mérkőzést játszott, melyeken 18 gólt szerzett.

2007 és 2009 között volt az angol Bristol City, majd az olasz Avellino játékosa is.

Az elmúlt két szezonban 50 mérkőzésen 6 gólt ért el a Vasasban. A magyar nemzeti címeres mezt 2007 és 2009 között 12 alkalommal ölthette magára.

Vasinak további sikeres éveket kívánunk a Vasasnál!