Vasas – Videoton: Szurkolói tájékoztató

2018-05-14 10:39
A mieink a Videoton FC csapatát fogadják az OTP Bank Liga 31. fordulójában.

A mérkőzésre szombaton, május 19-én 17.00 órakor kor kerül sor a Szusza Ferenc Stadionban.

A meccsjegy.mlsz.hu oldalon és a Ticket Express jegyirodáiban folyamatosan történik a jegyértékesítés.

A Fáy utcában is megvásárolhatók a jegyek elővételben.

Íme, a jegyelővétel időpontjai:

május 17-én (csütörtök): 17-től 19 óráig (az öltöző és irodaépületben)

május 18-án (péntek): 10-14-ig és 17-19-ig (az öltöző és irodaépületben)

A mérkőzés napján a Stadionban a jegypénztárak 15.00 órakor nyitnak!

Az elővételes jegyértékesítésnél nem kötelező a szurkolói kártya, de minden esetben szükséges egy hivatalos fényképes okmány bemutatása. Ha elővételben más részére kívánnak jegyet vásárolni, akkor kérjük, hozzák magukkal az illető valamelyik hivatalos fényképes igazolványát, vagy egy jó minőségű jól olvasható fénymásolatot az igazolvány mindkét oldaláról. Az elővételes jegyvásárlásnál a pénztárosok az okos telefonokkal lefényképezett igazolványokat is elfogadják.

Kérjük a kiskorú nézőket, akiknek még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat a jegy kiállítás megkönnyítése érdekében!

Mérkőzésnapokon már csak az eredeti iratokat áll módunkban elfogadni!

Megkérjük a kedves szurkolóinkat, hogy a gyorsabb bejutás érdekében minél hamarabb érkezzenek a helyszínre, valamint a jegynek megfelelő oldali (bal oldal Megyeri út, jobb oldal Mildenberger utca) beléptető kaput használják, valamint lehetőség szerint az előre kiszámolt pontos összeggel fizessenek a pénztárban!            

Jegyárak:

Hazai: „ A” szektor: 1400.-Ft

                „D” szektor: 1200.- Ft

                VIP jegy: 10 000.- Ft

                Diák, Nyugdíjas: 1000.- Ft

                14 év alatt ingyenes a belépés

Vendég: „C” szektor: 1200.- Ft                  

Vendégszektor megközelítése: Labdarúgó utca felől, a vendégszurkolók a környékbeli utcákban tudnak parkolni!

A vendégszektorban büfé és illemhelyek várják a szurkolókat. A vendégszektorban 2 db pénztár fog működni!

Kérjük a szurkolókat, hogy a mérkőzésen kizárólag sportszerűen biztassák a csapatokat, tartózkodjanak a rasszista, gyűlöletre uszító, másokban félelmet keltő, vagy másokat megbotránkoztató, nem a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő megnyilvánulásoktól, illetve a pirotechnikai eszközök használatától, ugyanis ellenkező esetben a két klub komoly büntetést kaphat a Magyar Labdarúgó-szövetségtől.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az a transzparens vihető be a sportlétesítmény területére, amely nem bír mások iránti gyűlöletre uszító, nem a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő tartalommal (például politikai tartalom), vagy nem tartalmaz egyébként jogszabály által tiltott önkényuralmi jelképet. A beléptetésnél a rendezők ezeket a feltételeket ellenőrzik, és döntenek a transzparens megfelelősségéről, felhasználhatóságáról. Fontos hangsúlyozni, hogy a megfelelő tartalommal bíró transzparensek a stadionban csak úgy helyezhetőek ki, ha reklámot nem takarnak, és nem akadályozzák a menekülési útvonalakat használhatóságát.

Tájékoztatjuk továbbá a szurkolókat, hogy az Sztv. rendelkezése értelmében elzárással vagy százötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható, aki a gyülekezési jogról szóló törvény hatálya alá tartozó rendezvényen vagy a sportrendezvények biztonságáról szóló kormányrendelet hatály alá tartozó sportrendezvényen az arcát oly módon eltakarva (ruhaneművel, illetve egyéb tárggyal) jelenik meg vagy tartózkodik, amely alkalmas arra, hogy meghiúsítsa a személyének a hatóság vagy az eljáró hivatalos személy által történő azonosítását.

Kérjük a szurkolókat, hogy fokozottan ügyeljenek a Stadion rendjére, tisztaságára, állagára, segítsék a rendezők munkáját.