Vasas FC II: Holnap a REAC ellen játszunk

2023-01-24 14:11
Második csapatunk szerdán 14:30-tól a BLSZ I. osztályának 2. helyén telelő együttesének vendégeként lép pályára.

A REAC együttesét 1912-ben alapították, majd az 1940-es években gyakorlatilag megszüntették. 1992-ben az akkor még a BLSZ I. osztályában szereplő REAC átvette a Ganz Danibus SE-t, így a rákospalotai klub NB II-es csapat lett. Legnagyobb sikerüket 2005-ben érték el, hiszen az akkori vezetőedző, Urbányi Flórián irányításával - három fordulóval a sorozat vége előtt - feljutottak az NB I-be. Négy idényt követően azonban búcsúzni kényszerültek, az évek során pedig a másod- és a harmadvonalból is kiestek, így a 2017-18-as kiírástól ismét a BLSZ I. osztályában szerepelnek. A legutóbbi, 2021-22-es idényben - 64 megszerzett ponttal - a 4. helyen zártak.

Hétközi ellenfelünk keretéből Honti Attila Zsolt, Micheller Tamás Antal, Tóth Márk és Török Csaba azok a játékosok, akik korábban már megfordultak Angyalföldön.

A REAC vezetőedzője Nagy Sándor, munkáját Gróf Attila kapusedzőként, míg Dinka Balázs asszisztens edzőként segítik.

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Szántóföld utcai Sporttelep: 1151 Budapest, Szántóföld út 3.

Vendégszurkolóink a Szántóföld utca felől tudnak belépni a létesítménybe. Gépkocsival érkező drukkereink a sporttelepen belül található parkolóban hagyhatják autóikat.

A Szántóföld utcai Sporttelep vendégszektora 50 fő befogadására alkalmas.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra és korlátozásokra nem kell számítani. Kérjük a drukkereket, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait, tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

- JEGYINFORMÁCIÓ ÉS KAPUNYITÁS

A REAC elleni felkészülési mérkőzés megtekintése ingyenes. A meccs napján - 2023. január 25-én, szerdán - a kapuk másfél órával a találkozó előtt nyitnak.

- BÜFÉ

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a találkozó ideje alatt a létesítményben büfé fog üzemelni, ahol készpénzes és bankkártyás fizetés egyaránt lehetséges.

- KÖZVETÍTÉS

A REAC elleni felkészülési mérkőzést hivatalos weboldalunkon szöveges formában közvetítjük. Hajrá, Vasas! Mindörökké, Angyalföld!