Vasas FC II.: Csepelen kezdjük a tavaszi idényt

2023-02-10 14:00
Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy második csapatunk a Weiss Manfréd utcai Szabadkikötő SE Sporttelepen fogadja a Körösladányi MSK együttesét vasárnap délelőtt.

A tabella negyedik helyén álló Körösladányi MSK ellen kezdi meg a tavaszi idényt a Vasas FC II., amely újoncként - 28 megszerzett ponttal - a 10. helyen zárta az őszi szezont az NB III. Keleti csoportjában.

Az 1920-ban alapított körösladányi klub történelme során többnyire a megyei osztályokban szerepelt. A 2007-08-as szezonban a csapat újonc volt a Békés megyei II. osztályban, 2009-ben harmadik helyen végeztek, ami akkor feljutást ért: a legmagasabb osztályban két évig szerepeltek, majd egy kisebb másodosztályú kitérő után, 2014 és 2020 között újra a megyei élvonalban léptek pályára. A 2019-20-as idény NB III-as indulást és történelmi sikert jelentett a klub százhárom éve íródó történetében, ahol nem tudtak megragadni, így újra a Békés megyei I. osztályban szerepeltek. Az idei, 2022-23-as kiírás őszi idényében már játszottunk egymás ellen, akkor második csapatunk pont nélkül távozott Körösladányból.

A Körösladányi MSK együttesét Ekker Attila vezetőedző irányítja, munkáját Nyúl Gábor asszisztens edzőként segíti, míg Harman József Ákos a kapsuedzői teendőket látja el.

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Szabadkikötő SE Sporttelep: 1211 Budapest, Weiss Manfréd út 5-7.

Vendégszurkolóink a Körösladányi MSK elleni bajnoki mérkőzésre a Weiss Manfréd út felől tudnak belépni a létesítménybe. Gépkocsival érkező drukkereink a sporttelepen belül található parkolóban hagyhatják autóikat.

A Szabadkikötő SE Sporttelep vendégszektora 80 fő befogadására alkalmas.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra és korlátozásokra nem kell számítani. Kérjük a drukkereket, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait, tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

- JEGYINFORMÁCIÓ ÉS KAPUNYITÁS

A Körösladányi MSK elleni bajnoki mérkőzés megtekintése ingyenes. A találkozó napján - 2023. február 12-én, vasárnap - a kapuk egy órával a meccs előtt nyitnak.

- BÜFÉ

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a találkozó ideje alatt a létesítményben büfé fog üzemelni, ahol készpénzes és bankkártyás fizetés egyaránt lehetséges.

- KÖZVETÍTÉS

A Körösladányi MSK elleni bajnoki mérkőzést hivatalos weboldalunkon szöveges formában közvetítjük. Hajrá, Vasas! Mindörökké, Angyalföld!