Vasas - Puskás Akadémia: Szurkolói tájékoztató

2018-04-03 13:54
Csapatunk a Puskás Akadémia FC csapatát fogadja az OTP Bank Liga 25. fordulójában.

A mérkőzésre szombaton, április 7-én 17.00 órakor kor kerül sor a Szusza Ferenc Stadionban.

Az interneten a meccsjegy.mlsz.hu és a Ticket Express jegyirodáiban folyamatosan történik a jegyértékesítés.

Íme, a jegyelővétel időpontjai:

április 5-én, csütörtök: 17 órától-19 óráig (az öltöző és irodaépületben)
április 6-án, péntek: 10-től 14-ig és 17-től 19-ig (az öltöző és irodaépületben)

A mérkőzés napján a Stadionban a jegypénztárak 15.00 órakor nyitnak!

Az elővételes jegyértékesítésnél nem kötelező a szurkolói kártya, de minden esetben szükséges egy hivatalos fényképes okmány bemutatása. Ha elővételben más részére kívánnak jegyet vásárolni, akkor kérjük, hozzák magukkal az illető valamelyik hivatalos fényképes igazolványát, vagy egy jó minőségű jól olvasható fénymásolatot az igazolvány mindkét oldaláról. Az elővételes jegyvásárlásnál a pénztárosok az okos telefonokkal lefényképezett igazolványokat is elfogadják.

Kérjük a kiskorú nézőket, akiknek még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat a jegy kiállítás megkönnyítése érdekében!

Mérkőzésnapokon már csak az eredeti iratokat áll módunkban elfogadni!

Vendégszektor megközelítése: Labdarúgó utca felől, a vendégszurkolók a környékbeli utcákban tudnak parkolni! A vendégszektorban büfé és illemhelyek várják a szurkolókat.

Jegyárak:

Hazai: „ A” szektor: 1400.-Ft

                „D” szektor: 1200.- Ft

                VIP jegy: 10 000.- Ft

                Diák, Nyugdíjas: 1000.- Ft

                14 év alatt ingyenes a belépés

Vendég: „C” szektor: 1200.- Ft                                 

Megkérjük a kedves szurkolóinkat, hogy a gyorsabb bejutás érdekében minél hamarabb érkezzenek a helyszínre, valamint a jegynek megfelelő oldali (bal oldal Megyeri út, jobb oldal Mildenberger utca) beléptető kaput használják és lehetőség szerint az előre kiszámolt pontos összeggel fizessenek a pénztárban!               

Kérjük a szurkolókat, hogy a mérkőzésen kizárólag sportszerűen biztassák a csapatokat, tartózkodjanak a rasszista, gyűlöletre uszító, másokban félelmet keltő, vagy másokat megbotránkoztató, nem a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő megnyilvánulásoktól, illetve a pirotechnikai eszközök használatától, ugyanis ellenkező esetben a két klub komoly büntetést kaphat a Magyar Labdarúgó-szövetségtől.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az a transzparens vihető be a sportlétesítmény területére, amely nem bír mások iránti gyűlöletre uszító, nem a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő tartalommal (például politikai tartalom), vagy nem tartalmaz egyébként jogszabály által tiltott önkényuralmi jelképet. A beléptetésnél a rendezők ezeket a feltételeket ellenőrzik, és döntenek a transzparens felhasználhatóságáról. Fontos hangsúlyozni, hogy a megfelelő tartalommal bíró transzparensek a stadionban csak úgy helyezhetőek ki, ha reklámot nem takarnak, és nem akadályozzák a menekülési útvonalakat használhatóságát.

Tájékoztatjuk továbbá a szurkolókat, hogy az Sztv. rendelkezése értelmében elzárással vagy százötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható, aki a gyülekezési jogról szóló törvény hatálya alá tartozó rendezvényen vagy a sportrendezvények biztonságáról szóló kormányrendelet hatály alá tartozó sportrendezvényen az arcát oly módon eltakarva (ruhaneművel, illetve egyéb tárggyal) jelenik meg vagy tartózkodik, amely alkalmas arra, hogy meghiúsítsa a személyének a hatóság vagy az eljáró hivatalos személy által történő azonosítását.

Kérjük a szurkolókat, hogy fokozottan ügyeljenek a Stadion rendjére, tisztaságára, állagára, segítsék a rendezők munkáját.