Vancsa: A játékoskeretünk többre képes az őszi eredményeknél

2018-01-09 11:02
Ha lehetőségünk lesz, minden poszton szeretnénk erősíteni. Alapvetően azonban a jelenlegi kerettel számol a klubvezetés.

Vancsa Miklós, ügyvezető igazgatónk beszélt a csapatról és a keretben várható esetleges változásokról.

 - Bár az utóbbi nyolc mérkőzésünkön kevés pontot szereztünk, de úgy vélem pánikra nincs okunk. Sem a szakvezetésen, sem a játékosainkon sem érzek idegességet és kapkodást. Biztos vagyok abban, hogy tavasszal kilábalunk a gödörből, a hátunk mögött hagyott egyhónapos pihenővel és egy jól sikerült felkészülésünkkel visszanyerhetjük frissességünket.

Ügyvezetőnk kiemelte: a szakvezetés úgy gondolja, hogy ez a játékoskeret is alkalmas nagyobb célok megvalósítására. Ezért alapvetően ennek az összetételű csapatnak kell fizikálisan és mentálisan összeszednie magát, és megvalósítani céljainkat.

 - Ennek ellenére tárgyalásokat folytattam az elmúlt hetekben, különböző játékosok megszerzése ügyében klubvezetőkkel és játékos menedzserekkel. Természetesen, ha lehetőségünk lesz, minden poszton szeretnénk erősíteni a csapatunkon – folytatta Vancsa Miklós. - Meglévő labdarúgóinknak versenyhelyzetet szeretnénk teremteni, ami mindenképpen jobb teljesítményre sarkallhatja labdarúgóinkat, ebből a csapat egyértelműen csak profitálhat.  Új igazolásként a pontrúgásokat jól végrehajtani képes, kiváló rúgótechnikájú és nagy munkabírású labdarúgók jöhetnek számításba. A közelmúltban egy általunk favorizált játékos – akit korábban is többször szerettünk volna leigazolni – nem minket választott. Ez is mutatja, hogy a 12 csapatos bajnoki rendszerben milyen kiélezett taktikázás megy a csapatok között, hogy egy-egy játékost mely csapatoknak engedjenek el.

Ügyvezető igazgatónk szerint senkit nem szeretnénk elengedni.

 - Télen alapvetően senkitől sem szeretnénk megválni, de van a szív és van az ész. Ha visszautasíthatatlan ajánlatot kapunk valamelyik játékosunkért és a váltás az ő érdekeit is szolgálja, akkor el fogunk gondolkodni. A fiataljaink szerződése hosszú távú. Csak akkor engedünk el bárkit is, ha pótolni tudjuk, hiszen azt szeretnénk, hogy tavasszal jó csapatunk legyen.