Változások a játékoskeretben

2020-07-03 10:02
Miközben csapatunk gőzerővel készül a 2020/21-es bajnokságra, a játékoskeretet érintő aktuális változások a következőképpen alakultak.

Akikkel szerződést hosszabbítottunk:

Ivan Rados szerződése a napokban további 1 évvel meghosszabbításra került. 

A 2001-es születésű, sokszoros utánpótlás válogatott bal lábas védő, Kalmár Olivér télen a Győr csapatától érkezett hozzánk fél évre kölcsönbe. Klubunk élt vételi opciójával és 2024-ig tartó szerződést kötöttünk a játékossal. 

Távozók:

Bősz Levente 2018 nyarán csatlakozott csapatunkhoz. A játékos az elmúlt két évben 22 alkalommal lépett pályára. A szerződése június 30-án lejárt, melynek meghosszabbítására nem került sor, így Levente nem folytatja a Vasasban a pályafutását. 

Király Botond 2016 nyarán igazolt Angyalföldre, miközben 2018 tavaszán Csákváron szerepelt átmenetileg. Klubunk közös megegyezéssel bontott vele szerződést.

Tóth Lászlót a Vasas FC 2019 nyarán vételi opcióval, egy éves kölcsönszerződéssel szerződtette a Kazincbarcikai SC-től. Opciós kivásárlási jogunkkal nem kívántunk élni, a kölcsönszerződése lejárt, így a játékos visszatért Kazincbarcikára.

A 38 éves Torghelle Sándor tavaly szeptemberben került Angyalföldre. A rutinos támadó szerződése a szezon végével lejárt, meghosszabbítására nem került sor.

Távozó játékosainknak köszönjük, amit klubunkért tettek és további sok sikert kívánunk!

Ideiglenes változás a keret összetételében, hogy a hollandiai egészségügyi helyzet miatt edzéslehetőséget kért és kapott klubunktól a holland első osztályú SC Heerenveen 2003-as születésű támadója, Varga Donát, aki a Vasas Kubala Akadémia neveltjeként került tavaly nyáron a holland élcsapathoz. A tehetséges utánpótlás válogatott támadó játékos a holland klub és a Vasas megállapodása alapján jelenleg csapatunk edzèseit látogatja.