Szurkolói információk az Ajka elleni mérkőzésre

2024-03-05 11:55
Várunk minden Vasas-drukkert vasárnap az Illovszky-stadionba! Jegyvásárlás, kapunyitás, megközelítés, parkolás, stadionbüfé, közvetítés – minden részlet egy helyen.

A 2023/24-es Merkantil Bank Liga 24. fordulójában – 2024. március 10-én, vasárnap délután 17 órakor – az FC Ajka csapatát fogadjuk az Illovszky Rudolf Stadionban.

A korábban már megszokott szurkolói tájékoztatást az FC Ajka elleni mérkőzés előtt is friss és hasznos információkkal egészítettük ki, ezért kérjük, hogy jegyvásárlás – majd a stadionba való belépés – előtt minden szurkoló alaposan tanulmányozza azt.

 MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Illovszky Rudolf Stadion: 1139 Budapest, Fáy utca 58.

Az Illovszky Rudolf Stadion Budapest XIII. kerületében, Angyalföldön a Fáy utca - Béke út - Hajdú utca által határolt területen található, amely jól megközelíthető személyautóval és tömegközlekedési eszközökkel egyaránt.

A létesítménytől néhány percnyire található a 3-as metró Forgách utcai megállója, a Béke úton közlekedik a 14-es villamos, amelynek Frangepán utcai megállója a létesítménytől kb. 50 m-re van. A Róbert Károly körúton közlekedő 1-es villamos Lehel úti megállója is percek alatt elérhető.

Személygépjárművel érkező hazai szurkolóink a Fáy utcai Sportcentrum fizető parkolójában vagy a Hajdú utcai külső parkolóban parkolhatnak. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a Hajdú utcai oldalon található füves területen tilos a parkolás, a szabály megszegése esetén közigazgatási bírság szabható ki!

A személygépkocsival érkező vendégszurkolókat kérjük, hogy a Béke út irányából közelítsék meg a Fáy utcát, ahol a rendőrség a vendég beléptető kapu közelében, a Csizma utcában biztosít számukra parkolási lehetőséget.

Mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra vagy korlátozásra nem kell számítani, de kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait, tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

– PÉNZTÁR- ÉS KAPUNYITÁS

Amennyiben online elővételben nem kelnek el a hazai belépők, úgy meccsnapon az Illovszky Rudolf Stadion hazai jegypénztárai és a hazai szektorok kapui 16 órakor nyitnak. Pénztárainkban készpénzzel, bankkártyával és SZÉP-kártyával egyaránt lehet fizetni.

Mozgáskorlátozott szurkolóink az A1 és VIP lelátókról tekinthetik meg a mérkőzést.

 JEGYÉRTÉKESÍTÉS

Hazai szurkolók jegyértékesítése:

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy 2022. június 1-től megszűnt az MLSZ addig működő központi jegyértékesítési rendszere. A 2022/23-as szezontól a szolgáltató a Jegymester Kft., mely online jegyvásárlás esetén kezelési költséget számít fel. A Jegymester Kft. felületén már zajlik az online jegyértékesítés. Drukkereink online vásárlás esetén a https://jegymester.hu/event-host/3018/vasas-fc oldalon válthatják meg jegyeiket, a vásárláshoz személyes adatok megadása nem szükséges. Internetes jegyvásárlás esetén kérjük, hogy a megvásárolt jegyeiket nyomtassák ki, a kinyomtatott belépőket pedig hozzák magukkal a mérkőzésre. (A meccsekre való belépés feltétele a kinyomtatott jegyek bemutatása!) Szeretnénk felhívni drukkereink figyelmét, hogy online jegyértékesítés esetén – a belépők helyszíni megvásárlásánál – idén is kedvezőbb áron juthatnak hozzá a jegyekhez, illetve az előre megváltott belépőkkel a pénztáraknál esetleges várakozás is elkerülhető.

Klubunk a 2023/24-es bajnoki évadban és kupasorozatban az Illovszky-stadion C-szektorába minden esetben ingyenes belépést biztosít a 14-18 év közötti fiatal szurkolóknak. A kedvezmény helyszíni jegyvásárlás során és fényképes igazolvány bemutatásával érvényesíthető, online jegyvásárlásra nincs lehetőség. Azon 14-18 év közötti drukkereink, akik a tavalyi szezonban bérlettel rendelkeztek, idén – tavalyi bérletük bemutatásával, kizárólag helyszíni vásárlással – ingyenesen válthatják meg a 2023/24-es szezonra szóló bérleteiket a C-szektorba. 14 éven aluli szurkolóink a korábbi hagyományoknak megfelelően szintén díjmentesen látogathatják a Vasas FC hazai mérkőzéseit, az ő belépőik megváltásához azonban – személyesen és online egyaránt – továbbra is szükséges a felnőtt/nyugdíjas kíséret és a felnőtt/nyugdíjas jegy- vagy bérletvásárlás.

Tájékoztatjuk drukkereinket, hogy 2023. október 1-től az online vásárolt, nulla forintos belépők után (14 év alatti gyermek jegy) a Jegymester Kft. e-díjat számít fel, melynek költsége 199Ft/jegy.

Megkérjük szurkolóinkat, hogy kedvezményes jegy vásárlása esetén az arra jogosító okmányokat tartsák maguknál, beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai ellenőrizhetik azokat!

Az online skybox-jegyvásárlásra a mérkőzéseket megelőző két napig a Jegymester felületén van lehetőség, azt követően a páholyokba email-en, az info@vasasfc.hu címen lehet jegyet igényelni.

Vendégszurkolók jegyértékesítése:

Vendégszurkolók számára – helyszíni vásárlás esetén – a jegyárak a következők:

Felnőtt: 2.000Ft
Diák/nyugdíjas: 2.000Ft

Vendégszurkolók számára – online vásárlás esetén – a jegyárak a következők:

Felnőtt: 1.500Ft
Diák/nyugdíjas: 1.500Ft

Kérjük vendégszurkolóinkat, hogy a gyorsabb és zökkenőmentesebb beléptetés érdekében jegyeiket elővételben vásárolják meg! Abban az esetben, ha elővételben nem fogy el az összes vendégjegy, úgy a mérkőzés napján – 2024. március 10-én, vasárnap – a helyszínen is lehet belépőt vásárolni! Megkérjük vendégszurkolóinkat, hogy kedvezményes jegy vásárlása esetén az arra jogosító okmányokat tartsák maguknál, beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai ellenőrizhetik azokat! A vendégszektorok 16 órakor nyitnak.

Az Illovszky Rudolf Stadion exkluzív páholyairól, bérelhető rendezvényteréről, ünnepélyes kezdőrúgásáról, valamint a hangosbemondóval való köszöntésről az alábbi linkeken olvashatnak részletes tájékoztatást:

– exkluzív páholyok

– bérelhető rendezvénytér

– ünnepélyes kezdőrúgás

– köszöntés hangosbemondással


 GYERMEKMEGŐRZŐ

Angyalföldön a "Család az első", így klubunk a gyermekekkel érkező vendégek kényelmére is kiemelt figyelmet fordít: az A2-es szektor első emeletén található gyermekmegőrzőben kollégáink térítésmentesen, színvonalas környezetben felügyelnek a legfiatalabb szurkolókra.

– STADIONBÜFÉ

Az FC Ajka elleni bajnoki mérkőzésen a stadionbüfék üzemelnek. A büfé megújult kínálattal, többek között popcornnal, nachos-szal és változatos szendvicsekkel várja a szurkolókat, készpénzes és kártyás fizetés egyaránt lehetséges.

 KÖZVETÍTÉS

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a Merkantil Bank Liga 24. fordulójában megrendezésre kerülő Vasas FC – FC Ajka bajnoki találkozót klubunk hivatalos YouTube-csatornája élőben közvetíti. A mérkőzésről szöveges tudósítás formájában is jelentkezünk a 24liveblog.com felületén, amely az alábbi linken érhető el: VASAS FC – FC AJKA