Szurkolói információk a WKW ETO FC Győr elleni bajnoki mérkőzésről

2020-02-25 15:26
Jegyvásárlás, kapunyitás, parkolás, stadionbüfé, élő közvetítés – minden részlet egy helyen.

2020. március 1-jén, vasárnap 17 órától a Merkantil Bank Liga 26. fordulójában a WKW ETO FC Győr elleni bajnoki mérkőzésen lép pályára csapatunk az Illovszky Rudolf Stadionban.

Szurkolói információk a bajnoki mérkőzésre:

- PÉNZTÁR- ÉS KAPUNYITÁS

A mérkőzés napján – 2020. március 1-jén, vasárnap – a helyszínen 15:30-kor nyitnak a jegypénztárak. Kapunyitás hazai és vendégszurkolók részére szintén 15:30-tól lesz. 

- JEGYVÁSÁRLÁS, JEGYÁRAK ÉS KEDVEZMÉNYEK

A mérkőzésre a https://meccsjegy.mlsz.hu oldalon és a kijelölt jegyirodákban is megválthatják a jegyeiket, a vásárláshoz személyes adatok megadása nem szükséges. Internetes jegyvásárlás esetén kérjük szurkolóinkat, hogy a megvásárolt jegyeiket nyomtassák ki, a kinyomtatott jegyeket pedig hozzák magukkal a mérkőzésre. A belépés feltétele a kinyomtatott jegyek bemutatása!

A gyermekeknek szóló kedvezményes jegyeket internetes vásárlás alkalmával is megvásárolhatják, abban az esetben, ha a vásárlás alkalmával legalább egy felnőttjegyet is vesznek hozzá. Az Illovszky Rudolf Stadion családbarát A2 szektorához gyermekmegőrző tartozik, melyet kisgyermekekkel érkező szurkolóink térítésmentesen vehetnek igénybe.

Mozgáskorlátozott szurkolóink az A1 és VIP lelátókról tekinthetik meg a mérkőzést, kísérő számára 0 forintos jegy kiváltása szükséges!

Megkérjük szurkolóinkat, hogy kedvezményes jegy vásárlása esetén az arra jogosító okmányokat tartsák maguknál, beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai ellenőrizhetik azokat!

A vendégszektorba interneten és a kijelölt irodákban lehet jegyet vásárolni. Amennyiben a vendégszurkolói jegyek nem kelnek el elővételben, a helyszínen – a mérkőzés napján – 15:30-kor nyitnak a vendégpénztárak.

A jegy- és bérletárakkal, illetve kedvezményekkel kapcsolatos információk, részletes árlista ITT találhatóak.

Kérjük a szurkolókat, hogy a gyorsabb és zökkenőmentesebb beléptetés érdekében jegyeiket elővételben vegyék meg!

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Illovszky Rudolf Stadion: 1139 Budapest, Fáy utca 58.

Az Illovszky Rudolf Stadion Budapest XIII. kerületében, Angyalföldön a Fáy utca – Béke út – Hajdú utca által határolt területen található, amely jól megközelíthető személyautóval és tömegközlekedési eszközökkel egyaránt.

A létesítménytől néhány percnyire található a 3-as metró Forgách utcai megállója, a Béke úton közlekedik a 14-es villamos, melynek Frangepán utcai megállója a létesítménytől kb. 50 m-re van. A Róbert Károly körúton közlekedő 1-es villamos Lehel úti megállója is percek alatt elérhető.

Személygépjárművel érkező szurkolóink a Fáy utcai Sportcentrum fizető parkolójában, vagy a Hajdú utcai külső parkolóban parkolhatnak (mely hétvégén ingyenes). Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a Hajdú utcai oldalon található füves területen tilos a parkolás, a szabály megszegése esetén közigazgatási bírság szabható ki!

Mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra vagy korlátozásra nem kell számítani, de kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait!

Kérjük, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

- BÜFÉ

A WKW ETO FC Győr elleni bajnoki mérkőzésen stadionbüfék üzemelnek. A helyszínen kizárólag készpénzes fizetés lehetséges, bankkártya használatára nincs mód. A büfé frissítő italokkal, szendvicsekkel és az eddig megszokott gazdag kínálattal várja a szurkolókat.

 - KÖZVETÍTÉS

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a WKW ETO FC Győr elleni bajnoki mérkőzést az M4 Sport csatornája élőben fogja közvetíteni.

A Vasas FC hivatalos honlapján online, részletes szöveges közvetítés is lesz, mely az alábbi linkre kattintva érhető el:

Vasas FC – WKW ETO FC Győr