Szurkolói információk a Szentlőrinc SE elleni bajnoki mérkőzésre

2020-08-12 19:36
Jegyvásárlás, kapunyitás, megközelítés, parkolás, stadionbüfé, élőképes és szöveges közvetítés – minden részlet egy helyen.

2020. augusztus 16-án, vasárnap 17.30-tól a Merkantil Bank Liga 4. fordulójában a Szentlőrinc SE együttese ellen Kozármislenyben lép pályára csapatunk.

- PÉNZTÁR ÉS KAPUNYITÁS

A Szentlőrinc SE elleni bajnoki találkozóra online elővásárlási lehetőség nincs. A mérkőzés napján – 2020. augusztus 16-án, vasárnap – a helyszínen egyaránt 16:00-kor nyitnak a jegypénztárak és a kapuk. 

A helyszíni pénztárban kizárólag készpénzes vásárlás lehetséges, bankkártyás fizetésre nincs mód.

A vendégpénztár és a vendégszurkolók beléptetésére kijelölt kapuk egyaránt a stadion főbejáratától jobbra találhatóak. A (nem fedett) vendégtribünön 60 ülőhely és 130 állóhely van fenntartva a vendégszurkolók számára.

- JEGYVÁSÁRLÁS

Jegyárak:

Felnőtt: 1000 Ft
Nyugdíjas, diák: 500 Ft
Tizenöt éves kor alatt a belépés ingyenes.

Belépőjegy váltásához nem kötelező személyi igazolvány bemutatása.

Megkérjük szurkolóinkat, hogy kedvezményes jegy vásárlása esetén az arra jogosító okmányokat tartsák maguknál, beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai ellenőrizhetik azokat!

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Kozármislenyi Stadion: 7761 Kozármisleny, Alkotmány tér 57.

A Budapest – Kozármisleny útvonal tervezett távolsága személyautóval kb. 230 km, az utazás várható időtartama 2 óra 20 perc.  Úticélunk közvetlenül Pécs közelében helyezkedik el, Budapestről legegyszerűbben az M6-os autópályán közelíthető meg.

A Kozármislenyi Stadion parkolójának kapacitása korlátozott, ezért a vendégdrukkerek a stadion környékén található utcákban tudnak parkolni. 

- BÜFÉ

A vendégszektorban büfé üzemel. 

A helyszínen kizárólag készpénzes fizetés lehetséges, bankkártya használatára nincs mód.

- KÖZVETÍTÉS

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a Szentlőrinc SE elleni bajnoki mérkőzést a Vasas FC hivatalos YouTube csatornáján az alábbi linken élőben fogja közvetíteni:

Szentlőrinc SE - Vasas FC

Továbbá tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a vasárnap 17:30-kor órakor kezdődő Szentlőrinc SE - Vasas FC bajnoki mérkőzésről a klub hivatalos honlapján online, részletes szöveges közvetítéssel jelentkezünk. Az online közvetítést ide kattintva érhetik el:

Szentlőrinc SE - Vasas FC

- SZURKOLÓI DRAPÉRIÁK

Szurkolóinkat arra kérjük, hogy 2020.08.13-án, csütörtökön 12 óráig az st.lorinc@gmail.com oldalra küldjék el a mérkőzésre behozni kívánt molinók és drapériák fotóit, hogy a Szentlőrinc SE biztonsági szakemberei engedélyeztetni tudják azokat!