Szurkolói információk a Paks elleni mérkőzésre

2023-06-29 10:41
Minden fontos részlet egy helyen.

Csapatunk a 2023/24-es nyári felkészülési időszak második edzőmérkőzésén a tavalyi NB I-ben 5. helyen végző Paksi FC otthonában lép pályára szombaton 11 órától.

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Paksi FC Stadion: 7030 Paks, Fehérvári út 29.

A Paksi FC Stadion az Illovszky-stadiontól - az M6-os autópályán át - másfél órányi autóútra helyezkedik el, tömegközlekedéssel két órával hosszabb menetidőre kell számítani.

Gépkocsival érkező drukkereink a stadion mellett található parkolóban hagyhatják autóikat.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra és korlátozásokra nem kell számítani. Kérjük a drukkereket, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait, tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

- BELÉPÉS és KAPUNYITÁS

A Paksi FC elleni találkozóra ingyenes a belépés, a kapuk mérkőzés előtt egy órával nyitnak. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy ellenfelünk csak a stadion főlelátóját nyitja meg, ami a Fehérvári út felől közelíthető meg és 1500 fő befogadására alkalmas.

- STADIONBÜFÉ

A Paksi FC elleni felkészülési mérkőzésen stadionbüfé üzemel, ahol készpénzes és bankkártyás fizetés egyaránt lehetséges.

- KÖZVETÍTÉS

A szombaton 11 órakor kezdődő Paksi FC elleni felkészülési mérkőzést hivatalos weboldalunkon szöveges formában közvetítjük. Az online közvetítést ide kattintva érhetik el: PAKSI FC - VASAS FC

Hajrá, Vasas! Mindörökké, Angyalföld!