Szurkolói információk a Gyirmót elleni bajnoki mérkőzésre

2024-03-12 11:33
Várunk minden Vasas-drukkert az ALCUFER Stadionba! Jegyvásárlás, kapunyitás, megközelítés, parkolás, büfé, közvetítés – minden részlet egy helyen.

Március 17-én, vasárnap 14 órától a Merkantil Bank Liga 25. fordulójában idegenben, a Gyirmót FC Győr együttese ellen lép pályára csapatunk.

A korábban már megszokott szurkolói tájékoztatást a Gyirmót FC Győr elleni mérkőzés előtt is friss és hasznos információkkal egészítettük ki, ezért kérjük, hogy jegyvásárlás – majd a létesítménybe való belépés – előtt minden szurkoló alaposan tanulmányozza azt.

– MEGKÖZELÍTÉS

Alcufer Stadion: 9019 Győr, Ménfői út 61.

Győr Budapestről legegyszerűbben az M1-es autópályán közelíthető meg. A Budapest–Győr útvonal tervezett távolsága (autópályán át) személyautóval kb. 130 km, az utazás várható időtartama 1 óra 35 perc. Tömegközlekedéssel az Illovszky-stadiontól a menetidő nagyjából kétszer annyi ideig tart.

Kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait, továbbá tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

– PÉNZTÁR- ÉS KAPUNYITÁS, PARKOLÁS

A Gyirmót FC Győr elleni bajnoki találkozóra szurkolóinknak a 21-es, a 22-es és a 23-as vendégszektor, összesen 746 férőhely lesz megnyitva. Parkolásra a vendégpénztárnál lesz lehetőség, amely a mérkőzés napján – március 17-én vasárnap  – másfél órával a találkozó előtt, 12:30-kor nyit ki. Fizetni csak készpénzzel lehetséges.

– JEGYÉRTÉKESÍTÉS

A Gyirmót FC Győr elleni bajnoki mérkőzésre a helyszíni jegyvásárlás mellett a Jegymester felületén online is megvásárolhatók a belépők, az alábbi linkre kattintva. Internetes vásárlás esetén 399 Ft-os kezelési költség (E-díj) kerül felszámolásra.

Jegyárak:

Felnőtt: 1000 Ft
Diák, nyugdíjas, diák: 500 Ft
Regisztrációs jegy (0-6 év között): 5 Ft

– BÜFÉ

A vendégszektorban büfé üzemel. A helyszínen kizárólag készpénzes fizetés lehetséges, bankkártya használatára nincs mód.

– KÖZVETÍTÉS

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a Gyirmót FC Győr elleni bajnoki mérkőzést klubunk hivatalos YouTube csatornája közvetíti. A találkozóról élő szöveges tudóstással jelentkezünk a 24liveblog.com felületén: GYIRMÓT FC GYŐR – VASAS FC

Kérjük drukkereinket, hogy a feljebb megfogalmazott szabályokat minden esetben maradéktalanul tartsák be! Vigyázzunk egymásra és mutassunk példát szurkolótársainknak!