Szurkolói információk a DVSC elleni rangadóra

2020-08-25 17:00
Jegyvásárlás, kapunyitás, megközelítés, parkolás, útlezárás, stadionbüfé, élőképes és szöveges közvetítés – minden részlet egy helyen.

Augusztus 29-én, szombaton 18:15-től a DVSC együttesét fogadjuk az Illovszky Rudolf Stadionban a Merkantil Bank Liga 7. fordulójában. A mérkőzés kiemelt biztonsági kockázatú, klubunk online és helyszíni elővásárlási lehetőséggel készül a rangadóra!

- PÉNZTÁR- ÉS KAPUNYITÁS

Amennyiben a jegyek nem kelnek el elővételben, a mérkőzés napján a helyszínen – 2020. augusztus 29-én, szombaton – 15:15-kor nyitnak a jegypénztárak.

Kapunyitás hazai és vendégszurkolók részére 16:15-től lesz. 

A helyszínen készpénzes fizetés lehetséges, bankkártya használatára nincs mód.

- JEGY- ÉS BÉRLETÉRTÉKESÍTÉS

Tájékoztatás a hazai szurkolók jegyértékesítéséről

A Vasas FC - DVSC bajnoki találkozó kiemelt biztonsági kockázatú esemény, ezért a sportról szóló 2004. évi I. törvény, illetve a sportrendezvények biztonságáról szóló 54/2004 (III.31.) Korm. rendelet hatálya alá tartozó labdarúgó-mérkőzések során a kiemelt biztonsági kockázatú mérkőzéseken a jegyértékesítést névre szólóan kell végrehajtani. A névre szóló jegyértékesítés során a nevet, születési helyet és születési időt kell kötelezően megadni. Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a jegyvásárláshoz NEM SZÜKSÉGES szurkolói kártya!

Szurkolóink online vásárlás esetén a https://meccsjegy.mlsz.hu oldalon és a kijelölt jegyirodákban is megválthatják jegyeiket. Internetes jegyvásárlás esetén kérjük drukkereinket, hogy a megvásárolt jegyeiket nyomtassák ki, a kinyomtatott jegyeiket pedig hozzák magukkal a mérkőzésre. (A mérkőzésre való belépés feltétele a kinyomtatott jegyek bemutatása!)

A gyermekeknek szóló kedvezményes jegyeket internetes vásárlás alkalmával is megvásárolhatják, abban az esetben, ha a vásárlás alkalmával legalább egy felnőttjegyet is vesznek hozzá. 

Megkérjük szurkolóinkat, hogy kedvezményes jegy vásárlása esetén az arra jogosító okmányokat tartsák maguknál, beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai ellenőrizhetik azokat!

Szeretnénk felhívni drukkereink figyelmét, hogy online jegyértékesítés esetén - a belépők helyszíni megvásárlásánál - idén is kedvezőbb áron juthatnak hozzá a jegyekhez, illetve az előre megváltott belépőkkel a pénztáraknál esetleges várakozás is elkerülhető.

Kérjük drukkereinket, hogy adataik kezelésével kapcsolatban tájékozódjanak az MLSZ Tájékoztatók > Adatvédelem menüpontban. 

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy klubunk a nagy érdeklődésre való tekintettel helyszíni elővásárlási lehetőséggel is készül. 2020. augusztus 28-án, pénteken 16:00-20:00-ig az Illovszky Rudolf Stadion A2 pénztárában drukkereink személyes elővásárlással is megválthatják belépőiket.

Az Illovszky Rudolf Stadion családbarát A2 szektorához gyermekmegőrző tartozik, melyet kisgyermekekkel érkező szurkolóink térítésmentesen vehetnek igénybe.

Mozgáskorlátozott szurkolóink az A1 és VIP lelátókról tekinthetik meg a mérkőzést.

Megkérjük szurkolóinkat, hogy kedvezményes jegy vásárlása esetén az arra jogosító okmányokat tartsák maguknál, beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai ellenőrizhetik azokat!

Tájékoztatás a vendégszurkolók jegyértékesítéséről

Amennyiben a jegyek nem kelnek el elővételben, a mérkőzés napján a helyszínen – 2020. augusztus 29-én, szombaton – 15:15-kor nyitnak a jegypénztárak.

Kapunyitás hazai és vendégszurkolók részére 16:15-től lesz. 

A helyszínen készpénzes fizetés lehetséges, bankkártya használatára nincs mód.

Vendégszurkolók számára – helyszíni vásárlás esetén – a jegyárak a következők:
Felnőtt: 1500Ft
Diák/nyugdíjas: 1500Ft
Gyermek (6 év alatt): ingyenes

Vendégszurkolók számára – online vásárlás esetén – a jegyárak a következők:
Felnőtt: 1000Ft
Diák/nyugdíjas: 1000Ft
Gyermek (6 év alatt): ingyenes

Kérjük vendégszurkolóinkat, hogy a gyorsabb és zökkenőmentesebb beléptetés érdekében jegyeiket elővételben vásárolják meg!

Tájékoztatás a bérletértékesítésről

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a Vasas FC 2020/21-es szezonjára szóló éves bérletek a mérkőzés napján, 2020. augusztus 29-én, szombaton 15:15-19:30 között nyitva tartó A1-es, A2-es és A3-as - jegypénztárakban is megvásárolhatók. 

A bérletvásárláshoz szükséges információk az alábbi linken érhetőek el: BÉRLETÉRTÉKESÍTÉS

Nézd exkluzív páholyokból a DVSC elleni bajnoki mérkőzést!

Az Illovszky Rudolf Stadion legfelső, exkluzív Sky szintjén kerültek kialakításra azok a Páholyok, melyekből kivételes élményt nyújt egy-egy Vasas-mérkőzés megtekintése. A magas komforttal, elegáns berendezéssel és üvegfalakkal felszerelt Lounge kiemelt elhelyezést biztosít, a fedett - ugyanakkor szabadtéri nézőtérrel ellátott páholyoknak, illetve a tökéletes panorámának köszönhetően vendégeink páratlan színvonalon, testközelből érezhetik a mérkőzések atmoszféráját. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ EXKLUZÍV PÁHOLYOKRÓL

Ünnepelj a stadionban - bérelj különtermet és nézzétek együtt a DVSC elleni bajnoki mérkőzést!

Az Illovszky Rudolf Stadion a futballmérkőzések idején olyan baráti-, családi- vagy éppen üzleti találkozók színterévé válhat, ahol a találkozó lefújása után minden résztvevő vendég örök élménnyel térhet haza. 
Amellett, hogy hétről hétre kilátogatnak szurkolóink a Merkantil Bank Liga küzdelmeire és a mérkőzéseken szenvedélyüknek hódolnak, a szektorok és a lelátók mellett klubunk további lehetőségeket biztosít a felejthetetlen pillanatokhoz. 
Ünnepeljünk ikonikus angyalföldi helyszínen, igazi Vasas-miliőben, a piros-kék életérzéssel megtöltött Illovszky-szentélyben! Legyen családi alkalom, születés- vagy névnap, évforduló, lánykérés vagy éppen legénybúcsú, baráti összejövetel vagy üzleti találkozó, vendégeink exkluzív környezetben hódolhatnak a futball iránti szenvedélyüknek és építhetik üzleti kapcsolataikat, miközben a stadion gyepén a Vasas felnőtt csapata játszik. A stadion első emeletén, a Farkas-szektor A1 lelátóján található - óriási üvegfalakkal ellátott - különterem ideális rendezvénytér kisebb baráti társagok, családi összejövetelek vagy üzleti programok számára. TOVÁBBI RÉSZLETEK A TEREMBÉRLÉSRŐL

Légy Te az egyik főszereplő - kezdőrúgás az Illovszky Rudolf Stadionban!

A korábbi évek hagyományát követve idén is folytatódik a kezdőrúgás elvégzésének lehetősége, mely szurkolóink körében nagy népszerűségnek örvend. Vendégeink különböző kategóriákban vásárolhatják meg a csomagajánlatokat, de nem csupán saját részükre, hanem szeretteiknek, barátaiknak, üzletfeleiknek is beszerezhetik az örök élményt. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ÉS CSOMAGAJÁNLATOK A KEZDŐRÚGÁSOKRÓL

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Illovszky Rudolf Stadion: 1139 Budapest, Fáy utca 58.

Az Illovszky Rudolf Stadion Budapest XIII. kerületében, Angyalföldön a Fáy utca – Béke út – Hajdú utca által határolt területen található, amely jól megközelíthető személyautóval és tömegközlekedési eszközökkel egyaránt.
A létesítménytől néhány percnyire található a 3-as metró Forgách utcai megállója, a Béke úton közlekedik a 14-es villamos, melynek Frangepán utcai megállója a létesítménytől kb. 50 m-re van. A Róbert Károly körúton közlekedő 1-es villamos Lehel úti megállója is percek alatt elérhető.

Személygépjárművel érkező hazai szurkolóink a Fáy utcai Sportcentrum fizető parkolójában, vagy a Hajdú utcai külső parkolóban és a környező, nem lezárt utcákban parkolhatnak:
- Parkoló́ zóna kódja: 0135
- Parkolási díj: 175 Ft/óra

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a Hajdú utcai oldalon található füves területen tilos a parkolás, a szabály megszegése esetén közigazgatási bírság szabható ki!

Tájékoztatjuk hazai szurkolóinkat, hogy mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra és korlátozásokra kell számítani, így kérjük a drukkereket, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait!

Az útlezárások miatt az Illovszky-stadion megközelítése kizárólag a stadion Váci út felőli részeiről és a Forgács utca felől lehetséges.

A mérkőzés kezdete előtt 3 órával a következő, gépjárműforgalomra vonatkozó útlezárásokra kell számítani:
- Béke út / Fáy utca kereszteződés
- Béke út / Frangepán utca kereszteződés
- Hajdú utca / Frangepán utca kereszteződéstől parkolni sem lehet – behajtani csak oda szóló lakcímkártyával lehet!
- Üteg utca / Petneházy utca kereszteződés

A mérkőzést követően a következő, gyalogos forgalmat érintő korlátozásra kell számítani:
- Rozsnyay utca / Hajdú utca sarkánál a kis híd felé vezető út le lesz lárva, kerülni a Röppentyű utca irányába lehet!

A BRFK XIII. ker. Rendőrkapitányság a vendégszurkolók számára a mérkőzésre érkezés megkönnyítése érdekében a gépjárművel utazó szurkolók felvezetését, illetőleg kísérését tervezi a Fáy utcai vendégbejárathoz, továbbá biztosítják a Csizma utcai lezárt részen a szervezett parkolást, a gépkocsik felügyeletét. Kérjük, hogy azok a szurkolók, akik a felvezetést igénybe kívánják venni, a mérkőzés napján 15:45 és 16:15 óra között gyülekezzenek a M3 autópálya Kerekharaszti pihenőhelynél, ahonnan az érkezőket a stadionhoz kísérik! A konvoj legkésőbb 16:30 órakor indul, hogy a vendégszurkolók a mérkőzés kezdetéig rendben be tudjanak lépni szektorukba. Kérjük, hogy akik nem kívánják igénybe venni a felvezetést, vagy gépkocsival Budapest területéről érkeznek, azok a Béke út irányából közelítsék meg a Fáy utcát, ahol a Csizma utcában biztosítunk részükre parkolási lehetőséget, a vendég beléptető kapu közelében. 

Kérjük, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

- BÜFÉ

A DVSC elleni bajnoki mérkőzésen stadionbüfék üzemelnek. A büfé frissítő italokkal, szendvicsekkel és az eddig megszokott gazdag kínálattal várja a szurkolókat.
A helyszínen kizárólag készpénzes fizetés lehetséges, bankkártya használatára nincs mód.

 - KÖZVETÍTÉS

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a DVSC elleni bajnoki mérkőzést az M4Sport élőben fogja közvetíteni!

Továbbá tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a Vasas FC – DVSC bajnoki mérkőzésről a klub hivatalos honlapján online, részletes szöveges közvetítéssel jelentkezünk. Az online közvetítést ide kattintva érhetik el:

 Vasas FC – DVSC 

- SZURKOLÓI DRAPÉRIÁK

Szurkolóinkat arra kérjük, hogy 2020.08.27-én, csütörtökön 12:00 óráig az info@vasasfc.hu oldalra küldjék el a mérkőzésre behozni kívánt molinók és drapériák fotóit, hogy klubunk biztonsági szakemberei engedélyeztetni tudják azokat!