Szurkolói információk a Budaörsi SC elleni bajnoki mérkőzésre

2020-08-24 14:31
Jegyvásárlás, kapunyitás, megközelítés, parkolás, stadionbüfé, élőképes és szöveges közvetítés – minden részlet egy helyen.

2020. augusztus 26-án, szerdán 17.30-tól a Merkantil Bank Liga 6. fordulójában a Budaörsi SC együttese ellen Tatabányán lép pályára csapatunk.

- PÉNZTÁR ÉS KAPUNYITÁS

A Budaörsi SC elleni bajnoki találkozóra online elővásárlási lehetőség nincs. A mérkőzés napján – 2020. augusztus 26-án, szerdán – a helyszínen a jegypénztárak és a kapuk egyaránt 16.30-kor nyitnak.

A helyszíni pénztárban kizárólag készpénzes vásárlás lehetséges, bankkártyás fizetésre nincs mód.

A Szent Borbála út felől megközelíthető vendégtribünön - fedetlen lelátón - 500 állóhely van fenntartva a vendégszurkolók számára.

- JEGYVÁSÁRLÁS

Jegyárak:

Felnőtt: 800 Ft
Hölgyek és 14 év alatti gyerekek a mérkőzést díjmenetesen tekinthetik meg!

Belépőjegy váltásához nem kötelező személyi igazolvány bemutatása.

Megkérjük szurkolóinkat, hogy kedvezményes jegy vásárlása esetén az arra jogosító okmányokat tartsák maguknál, beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai ellenőrizhetik azokat!

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Grosics Gyula Stadion: 2800 Tatabánya, Szent Borbála út 13.

A Budapest – Tatabánya útvonal tervezett távolsága személyautóval kb. 70 km, az utazás várható időtartama - az M1 autópályán - 1 óra, tömegközlekedéssel és vonattal a Budapest–Hegyeshalom–Rajka-vasútvonalon 2 órás menetidővel kell számolni. 

A Grosics Gyula Stadion parkolójának kapacitása korlátozott, ezért a vendégdrukkerek a vendégszektor mögött, a Sport Hotellel szemben tudnak parkolni.

- BÜFÉ

A vendégszektorban büfé üzemel. 

A helyszínen kizárólag készpénzes fizetés lehetséges, bankkártya használatára nincs mód.

- KÖZVETÍTÉS

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a Budaörsi SC elleni bajnoki mérkőzést a Vasas FC hivatalos YouTube csatornáján az alábbi linken élőben fogja közvetíteni:

Budaörsi SC - Vasas FC

Továbbá tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a szerdán 17:30-kor órakor kezdődő Budaörsi SC - Vasas FC bajnoki mérkőzésről a klub hivatalos honlapján online, részletes szöveges közvetítéssel jelentkezünk. Az online közvetítést ide kattintva érhetik el:

Budaörsi SC - Vasas FC

- SZURKOLÓI DRAPÉRIÁK

Tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat, hogy a Budaörsi SC elleni mérkőzés előtt - a helyszínen, Tatabányán - a biztonsági szolgálat dönt a drapériák kihelyezéséről.