Szurkolói információk a BFC Siófok elleni bajnoki mérkőzésre

2020-09-09 09:39
Jegyvásárlás, kapunyitás, megközelítés, parkolás, stadionbüfé, élőképes és szöveges közvetítés – minden részlet egy helyen.

2020. szeptember 13-án, vasárnap 20.00-tól a Merkantil Bank Liga 8. fordulójában a BFC Siófok együttese ellen Siófokon lép pályára csapatunk.

- PÉNZTÁR- ÉS KAPUNYITÁS, PARKOLÁS

A BFC Siófok elleni bajnoki találkozóra online elővásárlási lehetőség nincs, azonban tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy nem csupán a mérkőzés napján - Siófokon - lesz lehetőség jegyvásárlásra, a belépőket a hét folyamán, csütörtökön elővételben is meg lehet váltani. 2020. szeptember 10-én, csütörtökön 16:00-20:00 között az Illovszky Rudolf Stadion A2-es pénztárában személyesen is lehet jegyet vásárolni az alábbi részletekkel:

Felnőtt jegy: 1600 Ft

Diák és nyugdíjas jegy: 800 Ft

A jegyvásárláshoz nem szükséges megadni a személyes adatokat, azonban megkérjük szurkolóinkat, hogy kedvezményes jegy vásárlása esetén az arra jogosító okmányokat tartsák maguknál!

Az Illovszky-stadion jegypénztárában kizárólag készpénzes vásárlás lehetséges, bankkártya használatára nincs mód.

A mérkőzés napján – 2020. szeptember 13-án, vasárnap – Siófokon 18:00-kor nyitnak a jegypénztárak, a vendégszektor kapui 18:30-tól várják a Vasas-drukkereket.

A helyszíni pénztárban kizárólag készpénzes vásárlás lehetséges, bankkártyás fizetésre nincs mód.

A vendégpénztár a Klapka György utca felöl közelíthető meg, a 350 fős vendégszektor betonlelátója a 6-os kapunál helyezkedik el.

A Siófok Városi Stadion parkolójának kapacitása korlátozott, ezért a vendégdrukkerek a stadion környékén található utcákban tudnak parkolni. 

- JEGYVÁSÁRLÁS

Jegyárak:

Felnőtt: 1600 Ft
Nyugdíjas, diák: 800 Ft

Siófokon a jegyvásárláshoz nem szükséges megadni a személyes adatokat, azonban megkérjük szurkolóinkat, hogy kedvezményes jegy vásárlása esetén az arra jogosító okmányokat tartsák maguknál, beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai ellenőrizhetik azokat!

A Siófok Városi Stadion jegypénztárában kizárólag készpénzes vásárlás lehetséges, bankkártya használatára nincs mód.

- MEGKÖZELÍTÉS

Siófok Városi Stadion: 8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Úticélunk a Balaton partján helyezkedik el, Siófok Budapestről legegyszerűbben az M7-es autópályán közelíthető meg. A Budapest–Siófok útvonal tervezett távolsága (autópályán át) személyautóval kb. 110 km, az utazás várható időtartama 1 óra 20 perc.  Autópálya használata nélkül 140 km-es távolságra és 2 órás autóútra kell számítani, tömegközlekedéssel az Illovszky-stadiontól közel 3 órás túrát tervezzünk!

Kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait, továbbá tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

- BÜFÉ

A vendégszektorban büfé üzemel. 

A helyszínen kizárólag készpénzes fizetés lehetséges, bankkártya használatára nincs mód.

- KÖZVETÍTÉS

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a BFC Siófok elleni bajnoki mérkőzést az M4Sport és az m4sport.hu élőben fogja közvetíteni.

Továbbá tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a vasárnap 20:00-kor órakor kezdődő BFC Siófok - Vasas FC bajnoki mérkőzésről a klub hivatalos honlapján online, részletes szöveges közvetítéssel jelentkezünk. Az online közvetítést ide kattintva érhetik el:

BFC Siófok - Vasas FC

- SZURKOLÓI DRAPÉRIÁK

Tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat, hogy a BFC Siófok elleni mérkőzés előtt - a helyszínen, Siófokon - a biztonsági szolgálat dönt a drapériák kihelyezéséről.