Ristevski combsérülése kiújult – három hiányzónk lesz

2017-11-24 13:31
Kire Ristevski izomsérülése sajnos kiújult, így Kleisz és Kulcsár mellett ő sem állhat a csapat rendelkezésére a szombati DVSC elleni mérkőzésen. Viszont Hangya már együtt edzett a csapattal a héten.

Baloldali macedón védőnk a novemberi válogatott mérkőzések miatti bajnoki szünet előtt már kihagyott néhány meccset. Úgy tűnt, meggyógyult sérüléséből és a macedón válogatottban, valamint a múlt hétvégén a Mezőkövesd ellen már játszott. Sajnos azonban ismét fájdalmat érzett a combjában, így nem tudja végezni az edzéseket.

Nincs jó hírünk Kleisz Márkról sem. Hosszú térdsérülése után november 4-én, az Újpest elleni mérkőzésen tért vissza a pályára. Az U21-es válogatottban végigjátszotta a svédek elleni 2-2-re végződött hazai meccset is, de Ciprus ellen már nem lépett pályára, mint ahogy a múlt szombaton már a keretbe sem volt nevezve a Mezőkövesd ellen. 

Dr. Lejkó Dezső arról tájékoztatta honlapunkat, hogy Márk térde bevizesedett, ezért a folyadékot le kellett szívni. Csapatorvosunk elmondta: a hét közepén több olyan vizsgálatot is elvégeztek Márkon, amelyek egyebek mellett azt hivatottak megállapítani, hogy lehet-e gyulladásgóc fiatal középpályásunk szervezetében, ami okozhatja a térde bevizesedését. Nem szokványos ugyanis, hogy nagyobb terheléskor megduzzad a játékosunk térde. Az említett vizsgálatok eredményére azonban a jövő hét elejéig várni kell. 

Kulcsár Tamás pedig Mezőkövesden sérült meg, kihagyta az eheti gyakorlásokat, így szombati játékára nincs esély.