Megvan a dobogó!

2017-05-27 21:09
A Mezőkövesd elleni döntetlennel megvan a bronzérem!

Az idei szezon utolsó bajnoki mérkőzésén egyértelműen győzelemre játszott a csapatunk. Már az első perctől veszélyesek voltunk a mezőkövesdi kapura, de kezdetben a vendégeknek is megvoltak a lehetőségeik. Kiegyenlített volt a találkozó a félidő első részében, majd fokozatosan átvettük a játék irányítását. Számos helyzetet dolgoztunk ki, távoli lövéseink veszélyesek voltak, Gaál, Kulcsár, Saglik és Vida is nem egyszer próbálkozott. 

 

Az első félidő végén emberelőnybe kerültünk, ugyanis a megiramodó Gaált Fótyik rántotta le a 41. percben, ami természetesen egyből piros lapot ért. De gól nem született a játékrészben, 0-0-s döntetlennel fordultak a csapatok. 

 

Nem indult jól számunkra a második félidő, ugyanis a 49. percben vezetéshez jutott a Mezőkövesd Vági góljának köszönhetően (0-1). Ezt követően csapatunk még jobban felpörgette a támadó játékot, nagy nyomás alá helyeztük a vendég kaput. A mezőkövesdiek teljesen visszaálltak, az ő térfelükön folyt a játék. Sok lehetőségünk volt, majd a csereként, centerbe beálló Vaskó góljával egyenlített csapatunk (1-1). 

 

Az egyenlítő találatot követően csapatunk nem állt vissza, folyamatosan hajtottunk a győzelemért, uraltuk a játékot a mérkőzés utolsó percéig. És bár újabb gólt nem szereztünk, az 1-1-es döntetlennel maradtunk a tabella harmadik helyén, így a 2016/17 bajnoki szezon végén bronzéremnek örülhetünk.

 

Szép volt, fiúk!