Magabiztos győzelem a Diósgyőr ellen

2016-12-03 17:13
Rendkívül magabiztos játékkal 3-0 arányban győztük le a Diósgyőr csapatát, ezzel továbbra is az élen.

Meglehetősen egyoldalú első félidőt láthattunk a Diósgyőr elleni találkozón. Szinte a teljes játékrészben mi domináltunk, eleinte főként beadásokkal próbálkoztunk, de sajnos kevés eredménnyel. A későbbiekben egyre több távoli lövéssel kísérleteztünk, de azok vagy elkerülték a vendég kaput vagy a védők blokkoltak. A miskolciak egyszer-egyszer ellentámadásból eljutottak a kapunkig, de ezekben nagy veszély nem volt, kapusunk és a védelem magabiztosan helyt állt. A félidő végén közel jártunk a gólhoz, Burmeister és Pavlov is fejjel veszélyeztettek, utóbbi esetében Rados nagy bravúrja kellett ahhoz, hogy ne szerezzük meg a vezetést. Hiába tartottuk nyomás alatt a vendégeket, gólt sajnos nem láthattunk a félidőben.

A második játékrész alacsonyabb iramban indult, majd az egyik pillanatról a másikra felélénkült a találkozó, köszönhetően Murka góljának az 58. percben: Murka a jobboldalról lőtt laposan, egy lábon meg is pattant, végül így kötött ki a labda a kapuba (1-0). Három perccel később pedig érkezett az újabb gólunk, az öt perccel korábban beállt Vaskó volt eredményes: Ádám ívelte be jobbról, a hosszún pedig kiválóan érkezett Vaskó és magabiztosan talált a kapuba (2-0).

A második találatunk meglehetősen megtörte a vendégeket, teljes mértékben átvettük a mérkőzés irányítását. Negyedórával később pedig meglőttük a harmadik gólunkat is Berecz révén: a csereként beállt Király adott kulcspasszot Berecznek a kapu előterében, utóbbi pedig nem hibázott szépen talált a kapuba (3-0). A mérkőzés végén is számos helyzetet alakítottunk ki, nem álltunk vissza, de több gólt már nem láthattunk, így végül három góllal legyőztük a Diósgyőr csapatát. Ezzel a sikerünkkel pedig továbbra is vezetjük a bajnokságot.

Szép volt, fiúk!