Legközelebb október 27-én hétfőn lehet klubkártyát kiváltani

2014-10-22 17:39
Tisztelt Vasas Szurkolók! Október 23-i nemzeti ünnepünk - az 1956. évi forradalom és szabadságharc kezdetének, valamint a Magyar Köztársaság 1989. évi kikiáltásának napja - miatt a klubkártya kiváltása csütörtöktől vasárnapig szünetel.

Tisztelt Vasas Szurkolók! Az október 23-i nemzeti ünnepünk - az 1956. évi forradalom és szabadságharc kezdetének, valamint a Magyar Köztársaság 1989. évi kikiáltásának napja - miatt a klubkártya kiváltása csütörtöktől vasárnapig szünetel.

Legközelebb, október 27-én, hétfőn várják a Vasas FC munkatársai az Illovszky stadion mögötti földszintes épületben azokat a Kedves Vasas Szurkolókat, akik a ki szeretnék váltani klubkártyát, így gyorsabban juthatnak belépő jegyhez illetve a stadionba.

A Vasas FC munkatársai mindent megtesznek azért, hogy minél zökkenőmentesebben juthassanak a Tisztelt Vasas Szurkolók a nézőtérre és mérséklődjön a találkozó előtti sorbanállás időtartama.

A Vasas FC vezetőségének meggyőződése, hogy a központi jegyértékesítéssel összefüggő esetleges várakozások mérkőzésről-mérkőzésre csökkenni fognak.

Ugyanakkor felhívjuk a Tisztelt Szurkolók figyelmét arra is, hogy a magyarországi labdarúgó-mérkőzésekre (így a Vasas hazai meccseire is) interneten keresztül akár otthonról is (online) lehet vásárolni jegyet a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) hivatalos jegyértékesítő weboldalán.

Amennyiben az online megvásárolt jegyet kinyomtatják és így érkeznek az Illovszky stadionba, megkímélhetik magukat a sorbanállástól.

Köszönjük a Tisztelt Vasas Szurkolók megértését, türelmét és a Vasas FC bízik abban, hogy a jegyvásárlással kapcsolatos apróbb zökkenők senkit sem tartanak vissza attól, hogy kedvenc csapatukat a helyszínen tekinthessék meg.

Az Illovszky stadionban találkozunk legközelebb 2014. október 31-én pénteken a 15 óra 30 perckor kezdődő Vasas-ZTE Merkantil Bank NB II-es bajnokság 12. fordulójának mérkőzésén.

Hajrá Vasas! Mindörökké Angyalföld!