Kedden 17 órától a Honvéddal játszunk - beharangozó

2016-06-21 10:53
Nyári felkészülésünk második mérkőzésén a Budapest Honvéddal mérkőzünk meg Kispesten a Bozsik stadion hátsó füves edzőpályáján.

Mint ismeretes, csapatunk két hete kezdte meg a 2016/17-es NB I-es bajnoki idényre a felkészülést. Az egyhetes mátraházi edzőtábor után a múlt hét csütörtökén a hatodosztályú Almásfüzítő meghívására megmérkőztünk a helyi csapattal és 27-0-ra győztünk.

Ezúttal a szintén első osztályú Honvéddal játszunk. Michael Oenning a találkozóról azt mondta honlapunknak, hogy bár a Honvéddal korainak tűnhet a felkészülésnek ebben a szakaszában játszani, de motiváció tekintetében nagyon is jól fogja szolgálni céljainkat.  

Pénteken egy zártkapus mérkőzésen Diósgyőrben keddi ellenfelünk 3-1-re múlta felül a DVTK csapatát.

A honvedfc.hu tudósítása szerint a kispestiek a Vajda - Botka, Lovrics, Kamber, Bobál D. - Gazdag, Hidi, Nagy G., Kovács D. - Holender, Eppel felállással kezdték a mérkőzést.

A Honvéd góljait Eppel (2) és Vernes szerezték, míg a DVTK-ból Grumics talált be.

Michael Oenning hétfőn is két edzést vezényelt. A gyakorláson részt vett új szerzeményeink közül Manjrekar, Polekszics, és Vaskó is. A Siófokról visszatért négyes – Tamás, Czingráber, Gál és Murka – is együtt izzadt a többiekkel. Ristevski és Pavlov már a múlt héten visszaérkezett a csapathoz. Czvitkovics és Osváth egyelőre a többiektől külön végzett könnyített gyakorlatokat.

A keddi találkozóról online közvetítés lesz a hivatalos honlapunkon.