Hinora Kristóf: Soha nem okoznék szándékosan sérülést

2024-02-16 18:21
Sajnálatos eset történt a szerdai, Budafoki MTE – Vasas FC bajnoki mérkőzésen, ahol a hazaiak egyik játékosa sérülést szenvedett.

Klubunk szomorúan értesült arról, hogy a szerdai, BMTE elleni összecsapás 25. percében történt párharcot követően a hazaiak játékosának, Merényi Ádámnak eltört az arccsontja. A megsérülő budafoki futballistának mielőbbi felépülést kívánunk, amelyet az esetet követően érintett játékosunk, Hinora Kristóf is megtett.

„Nagyon sajnálom az esetet, semmi szándékosság nem volt benne, soha senkinek nem okoznék sérülést. Egy szerencsétlen mozdulat volt, nem ütni akartam, csupán lerázni magamról a belém kapaszkodó hazai játékost, aki viszont pont úgy esett el, hogy arcon találtam. Rendkívül bánt ez az ügy, amikor tegnap megtudtam, hogy Merényi Ádám arccsonttörést szenvedett, sikerült beszélnem vele telefonon, újra bocsánatot kértem tőle, amit természetesen már a pályán is megtettem. Örülök, hogy műtéti beavatkozásra nincs szüksége, még egyszer elnézést kérek és mielőbbi visszatérést kívánok neki a pályára."