Győzelem a listavezető ellen!

2017-09-16 19:57
A listavezető Videoton ellen egy parázs összecsapáson 3-1-es győzelmet ért el csapatunk

A Videoton elleni találkozónk első tíz perce helyzet nélkül zajlott, majd beindultak az események. Előbb mi veszélyeztettük a fehérvári kaput Simunek révén, az ellentámadásból azonban a Videoton szerezte meg a vezetést, Pátkai volt a gólszerző (0-1). A mérkőzés kiegyenlített játékot hozott, a találkozó 20. percétől azonban a mi akaratunk érvényesült. Főleg pontrúgásokból veszélyeztettünk, de akkor eredményesen, ugyanis hat perc alatt megfordítottuk az állást: a 22. percben Burmeister fejelt gólt (1-1), a 28. percben pedig Ristevski volt eredményes szintén fejjel (2-1). A félidő második fele parázs összecsapást hozott, mi főként távoli lövésekkel próbálkoztunk, de az eredmény már nem változott, 2-1-es vezetéssel fordultunk.

A második játékrész elején kevésbé kapott főszerepet a futball, sokat állt a játék, több sárga lap is villant. Folyamatosan nagy küzdelem folyt a pályán, itt is ott is akadtak lehetőségek, de az első nagyobb helyzetig a 70. percig kellet várni, Remili veszélyes szabadrúgása kerülte el nem sokkal a vendég kaput. Néhány perccel később Kulcsár hagyott ki egy nagy helyzetet, ezt követően ismét sokszor állt meg a játék. Szabálytalanságok, ápolások szakították meg nem egyszer a mérkőzést.

A kiélezett találkozó végén azonban mi kerekedtünk felül, a 83. percben Remili passzát követően Burmeister lőtt közelről gólt, ezzel beállítva a 3-1-es végeredményt. A találkozó utolsó percei is durván zajlottak, két piros lap is villant, Nego és Lazovics is idő előtt elhagyta a játékteret.

Csapatunk fontos győzelmet aratott, szép volt, Fiúk!

Vasas – Videoton 3-1 (2-1)
Gólszerzők: Burmeister (22’, 83’), Ristevski (28’), illetve Pátkai (12’)