Gaál: Még nem tudni, mikor térhetek vissza

2018-02-15 14:09
Nehéz napokat, heteket él át Gaál Bálint, akinek makacs, több hete tartó achilles-ín gyulladása nem csillapul. Támadónk nyilatkozott állapotáról honlapunknak.

„Sajnos az Achilles-inamban nagyon nehezen akar elmúlni a gyulladás és a fájdalom. Pedig 2 hete kaptam már szteroid tartalmú gyulladáscsökkentő injekciót is, de a testem ellenkező módon reagált erre. 
Járok lökéshullám terápiára is. Ezek olyan nagy erejű hanghullámok, amelyek a bőrön keresztül továbbítanak energiát a kezelt területre. Azt mondják az orvosaim, hogy a speciális lökéshullám terápiás készülék által keltett hanghullámok a szervezet természetes öngyógyító mechanizmusát stimulálják, felgyorsítják az anyagcserét, javítják a vérellátást, fellazítják az izmokat és visszaadják az inak és ízületek rugalmasságát. Remélem ez is segíti a mielőbbi gyógyulásomat. 
Emellett kapok lézeres kezelést is, ami heves fájdalmak csillapítására, duzzanatok csökkentésére, izomgörcs oldására alkalmas. 
Az is probléma, hogy ha minimálisan is terhelem, előjön újra a kínzó fájdalom. 
A pályára való visszatérésem időpontját még csak megbecsülni sem tudom, mert az orvosok azt mondják, ki kell várni türelmesen, amíg a gyulladás megszűnik. Türelemből viszont nem bővelkedem. Nagyon jó lenne már újra a pályán lenni és segíteni a csapatot.”