Elkezdődött a Szolnok elleni jegyelővétel!

2020-09-10 15:09
Szeptember 16-án, szerdán 19 órakor a Merkantil Bank Liga 9. fordulójában a Szolnoki MÁV FC együttesét fogadjuk az Illovszky Rudolf Stadionban.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a Szolnok elleni bajnoki találkozóra elindult az online jegyértékesítés a Magyar Labdarúgó Szövetség felületén. Az összecsapás iránt kiemelt az érdeklődés, ezért érdemes online megvásárolni a belépőket. Szeretnénk felhívni drukkereink figyelmét, hogy online jegyértékesítés esetén - a belépők helyszíni megvásárlásánál - idén is kedvezőbb áron juthatnak hozzá a jegyekhez, illetve az előre megváltott belépőkkel a pénztáraknál esetleges várakozás is elkerülhető.

A mérkőzésre a meccsjegy.mlsz.hu oldalon és a kijelölt jegyirodákban is megválthatják a jegyeiket, a vásárláshoz személyes adatok megadása nem szükséges. Internetes jegyvásárlás esetén kérjük szurkolóinkat, hogy a megvásárolt jegyeiket nyomtassák ki, a kinyomtatott jegyeket pedig hozzák magukkal a mérkőzésre. A belépés feltétele a kinyomtatott jegyek bemutatása!

A gyermekeknek szóló kedvezményes jegyeket internetes vásárlás alkalmával is megvásárolhatják, abban az esetben, ha a vásárlás alkalmával legalább egy felnőttjegyet is vesznek hozzá.

Megkérjük szurkolóinkat, hogy kedvezményes jegy vásárlása esetén az arra jogosító okmányokat tartsák maguknál, beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai ellenőrizhetik azokat!

A VASAS FC 2020/21-ES SZEZONJÁRA SZÓLÓ JEGYÁRAK

ILLOVSZKY RUDOLF STADION - SZEKTORRAJZ

MLSZ - VÁSÁRLÓI TÁJÉKOZTATÓ: ⇒

GYIK - MLSZ JEGYÉRTÉKESÍTÉS: ⇒