Egygólos mérkőzésen győztük le a Haladást

2017-10-17 19:58
A 10. fordulóban félbeszakított Haladás elleni találkozónk újrajátszott mérkőzésén 1-0 arányban legyőztünk a szombathelyieket.

Változatos játékot hozott a Haladás elleni hazai mérkőzésünk első félideje. Bár kezdetben sok helyzetet nem láthattunk, az első húsz percben a vendégek talán valamivel aktívabbak voltak. Majd átvettük a játék irányítását, több veszélyes próbálkozásunk is volt, sőt a 28. percben a vezetést is sikerült megszereznünk: Remili és Gaál kiváló összjátékát követően Gaál 13 méterről szépen gurított a bal alsóba (1-0). A gólt követően a szombathelyiek olykor gólratörően futballoztak, Kamenárnak nem egyszer kellett védenie, azonban újabb találat már nem született, így egygólos előnnyel fordultunk.

A második félidő kevesebb eseményt tartogatott, a 80. percig sok helyzetet nem láthattunk a találkozón. Többször próbálkoztunk távolról, de a lövések nem értek célba. Az utolsó tíz percben azonban felpörgött a játék, mindkét együttes szerezhetett volna gólt, előbb Kamenár védett fantasztikusan, majd Gaál puskázott el egy nagy lehetőséget. Az eredmény azonban nem változott, így a Haladást egy góllal legyőzve otthon tartottuk a három pontot.