Bevizesedett Korcsmár műtött térde

2016-10-10 12:12
Korcsmár Zsolt kisebb sérülése miatt nem utazott a csapattal Rigába a lettek elleni vb selejtezőre.

Válogatott játékosunk, honlapunk érdeklődésére elmondta: - A korábban műtött bal térdem bevizesedett, így elővigyázatosságból, a válogatott orvosának, Szilasi Ádámnak tanácsára nem utaztam el Rigába, a hétfői Lettország-Magyarország vb-selejtező találkozóra. A korábbi keresztszalag szakadás miatt műtött térdemet most a Vasas masszőrei, Prohászka Zoltán és Kubó Ádám vette speciális kezelésbe.  Jelenleg fájdalmat érzek, amikor be szeretném hajlítani. Remélem néhány nap alatt javul az állapotom, és minél előbb a Vasas rendelkezésére állhatok.

Mint ismert, Korcsmár Zsolt szeptember 24-én, a Vasas-Mezőkövesd (4-0) mérkőzés előtti bemelegítéskor megsérült, szúró fájdalmat érzett a bal combjában, így helyette Vaskó Tamás került be a kezdőcsapatba.
Az azt követő hétfőn, MRI-vizsgálat alapján az orvosok megállapították, hogy Korcsmár Zsoltnak szerencsére nem szakadt el a bal combhajlító izma, csupán húzódást szenvedett.

Ez azt jelentette, hogy belső védőnk a felnőtt válogatottal maradt Telkiben, és a válogatott orvosa, Szilasi Ádám kezelte. Így esély nyílt arra, hogy a Svájc elleni, október 7-i, pénteki hazai világbajnoki selejtező mérkőzésre Bernd Storck szövetségi kapitány rendelkezésére állhasson.

A mielőbbi gyógyulást kívánunk Zsoltinak!