A Vasas-család ismét összefog Vikuért

2016-05-10 14:59
Eddig 150 ezer forintot gyűjtöttek a szurkolóink.

A Vasas szurkolók szeretete, együttérzése nem lankad Vikukel Krisztiánért, a Vasas Kubala Labdarúgó Akadémia (VKLA) U11-es együttesének egy éve lebénult kapusáért. A napokban mintegy 150 ezer forintot gyűjtöttek össze a szurkolók Viku gyógyíttatásának támogatására, amelyet várhatóan a május végi Vasas Családi Napon fognak a családnak átadni.

Vikukel István, Krisztián nagypapája arról tájékoztatta honlapunkat, hogy a kis Viku állapotában csak kisebb változások történtek az utóbbi időben. Az orvosok szerint a felépülés akár több évig is eltarthat. Krisztián nagyszerű kisfiú, egy hős, aki a rengeteg fizikai szenvedése ellenére lelkileg nagyon erős, bizakodó. Szájjal fest, rajzol, számítógépezik! 

Szülei kitartóan küzdenek a folyamatos ápolás okozta nehézségekkel, a nagyszülők is igyekeznek a lelket tartani bennük. Sportbarátok, iskolatársak, focisták igyekeznek Viku napjait könnyebbé tenni. Szinte napi kapcsolatban van a Vasas korosztályos csapatának tagjaival, és nagyon sokat jelent neki a Vasas szurkolók tízezreinek bíztatása, támogatása is.

Mielőbbi gyógyulást, Viku!

A gyógyíttatásához hozzájárulók e számlaszámra utalhatják felajánlásaikat: 

Vikukel István - OTP 11773023-07712238