8 hiányzó az Ajka ellen

2021-04-11 15:00
Eltiltások, sérülések, betegségek - minden fontos részlet egy helyen.

A Vasas FC játékosai és stábtagjai a Merkantil Bank Ligában előírt szabályoknak megfelelően minden mérkőzés előtt koronavírus-teszten vesznek részt. Az Ajka elleni bajnoki találkozó előtt sajnálatosan Pekár László pozitív eredményt produkált, így játékosunk biztosan nem lehet keretben ma délután.

Kilyén Szabolcs tesztje még a DEAC előtt zárult pozitív eredménnyel, játékosunk jelenleg otthonában gyógyul. Pátkai Máté, Berecz Zsombor, Szilágyi Zoltán és Kalmár Olivér esetében a koronavírus-fertőzés utáni visszatérési protokoll folyamata zajlik. A fenti meghatározó játékosokra az Ajka elleni meccsen továbbra sem számíthat a szakmai stáb.

Silye Erik felépült betegségéből, játékosunk fertőzés utáni protokollja megfelelő ütemben befejeződött, így védőnk az Ajka elleni mérkőzésen keretben szerepel.

Kleisz Márk tavalyi, hosszabb időszakot felölelő sérülését követően idén januárban újra megsérült, majd fertőzésen is átesett. Játékosunk a vírus után meggyógyult, folytatja rehabilitációját, így az ő neve is a hiányzók között látható.

Viczián Ádám a DEAC elleni találkozón gyűjtötte be 5. sárga lapját, így játékosunk eltiltás miatt nem szerepelhet az Ajka elleni találkozón.