4-0-s győzelem a Soroksár ellen

2019-04-14 18:45
A Merkantil Bank Liga 32. fordulójában 4-0-ra legyőztük a Soroksárt.

Jól kezdtük a mérkőzést, az első percekben Király, Birtalan, valamint Balajti is veszélyeztetett a tizenhatoson belülről, de ekkor még nem jártunk sikerrel. A 15. percben Birtalan szépen játszott össze Szatmárival, majd támadónk 20 méterről lőtt, de a labda a kapu fölé szállt. A 21. percben aztán megszereztük a vezetést: Szatmári ugratta ki Birtalant, aki 10 méterről a kapus lábai között a hálóba lőtt. Két perccel később növeltük előnyünket: Szatmári adott balról középre, Birtalan átvette a labdát, majd négy méterről a kapuba helyezett.

A 36. percben Szivacski 20 méteres bombáját paskolta fölé Kovács. Nem sokkal később egy visszagurítás után Szatmári lőtt 15-ről kicsivel mellé. Közvetlenül a szünet előtt Bese ütött fölé bravúrral egy közeli fejest.

Jól kezdtük a második félidőt is, egy szép kontra végén Birtalan került helyzetbe, de a védők az utolsó pillanatban mentettek. Az 58. percben aztán Szatmári remek labdája után Balajti két védőt is becsapott, majd a hálóba passzolt. Egy perccel később Balajti ugrott ki ziccerben és a jobb sarokba gurított.

Csapatunk végig uralta a mérkőzést és megérdemelten győzte le a Soroksár, így megvan zsinórban az ötödik győzelmünk.

Vasas – Soroksár 4-0 (Birtalan 21., 23., Balajti 58., 59.)