Zajlik a mezértékesítés!

2022-09-29 13:04
Drukkereink személyesen a ZTE FC elleni mérkőzés előtt a Fáy utcai Vasas shopban, valamint online webshopunkon juthatnak hozzá csapatunk mezéhez.

Az elmúlt hónapok során folyamatosan zajlott csapatunk hivatalos hazai mezének értékesítése, melyre a bajnoki mérkőzések alkalmával egyre nagyobb az érdeklődés és az igény. Az őszi szezon során a Vasas SC és a Vasas FC közös kezdeményezése nyomán az idény hazai labdarúgó-mérkőzései alatt elérhető volt a Fáy utcai Vasas shop a stadion mellett, sátorba kitelepülve, hogy mindenki számára elérhető legyen.

Csapatunk - 2022. október 1-jén, szombaton 19:30-tól - a ZTE FC ellen lép pályára az OTP Bank Liga 9. fordulójában. A találkozó előtt ezúttal is érdemes lesz meglátogatni a kitelepült shopot, hiszen szurkolóink az anyaegyesület régi és új termékei mellett a Vasas FC 110 éves jubileumi mezét is megvásárolhatják, emellett pedig időről időre akciók és ajándékok várják majd a Vasas-függőket - utóbbival kapcsolatban érdemes lesz figyelni az online felületeket az adott mérkőzések előtt.

Felhívjuk drukkereink figyelmét, hogy a hazai mérkőzéseken kívül a jubileumi mezhez kizárólag a Vasas FC webshopjának felületén online megrendeléssel, bankkártyás fizetéssel és GLS futárszolgálattal történő kiszállítással lehet hozzájutni.

A webshop a www.vasasfcshop.hu oldalon érhető el, melyen az egyedi mez mellett az Illovszky-100 selyemsál és a Vasas-maszk, illetve klubunk különböző szolgáltatásai is megtalálhatóak, a jövőben pedig a további szurkolói termékek is elérhetőek lesznek.

Méretek: A piros-kék csíkos mez felnőtt (XS-XXL) és gyermek (122-164) méretekben kapható (pontos mérettáblázat a shop "MEZRENDELÉS" menüjében).

Feliratozás: Az alapár minden esetben tartalmazza a Vasas Futball Club és a Merkantil Bank Liga szponzorainak mez elején látható feliratozását, illetve a klub címerét és a "Vasas FC" feliratot. A mez hátoldala igény szerint név és szám megjelenítésével egyedire szabható (ebben az esetben a termék cseréjére nincs lehetőség).

Árak (az ár minden esetben tartalmazza az Áfát):

- Csapatmez - egyedi szám és egyedi felirat nélkül: 30.990 Ft (gyermek méretben: 25.990 Ft)
- Csapatmez - egyedi számmal és egyedi felirattal: 32.990 Ft (gyermek méretben: 27.990 Ft)

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy egyedi feliratozás esetén a kiszállítás határideje néhány nappal megnövekedhet.

Ügyfélszolgálat: +36-30-011-6330 (hétköznap 09:00-16:00)