Zajlik a mezértékesítés!

2022-01-04 11:23
Szurkolóink online webshopunkon juthatnak hozzá csapatunk 110 éves egyedileg tervezett mezéhez.

A Vasas Futball Club 2021-ben ünnepelte 110 éves fennállását, a jeles évforduló kapcsán klubunk új csapatmezben kezdte meg a 2021/22-es bajnoki szezont. Mindenképpen olyan egyedileg tervezett felszerelést szeretettünk volna létrehozni, melyre nem csupán a klub és a csapat, de a szurkolók és az egész Vasas-család büszke lehet, így drukkereink és klubunk közös projektje során született meg a végleges design.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy decemberben megkezdődött csapatunk hivatalos hazai mezének értékesítése. A mezhez kizárólag az erre a célra kialakított webshop felületén online megrendeléssel, bankkártyás fizetéssel és GLS futárszolgálattal történő kiszállítással lehet hozzájutni, személyes vásárlásra nincs lehetőség.

A webshop a www.vasasfcshop.hu oldalon érhető el, melyen a 110 éves egyedi mez mellett klubunk különböző szolgáltatásai is megtalálhatóak, a jövőben pedig a további szurkolói termékek is elérhetőek lesznek.

Méretek: A piros-kék csíkos mez felnőtt (XS-XXL) és gyermek (122-164) méretekben kapható (pontos mérettáblázat a shop "MEZRENDELÉS" menüjében).

Feliratozás: Az alapár minden esetben tartalmazza a Vasas Futball Club és a Merkantil Bank Liga szponzorainak mez elején látható feliratozását, illetve a klub címerét és a "Vasas FC" feliratot. A mez hátoldala igény szerint név és szám megjelenítésével egyedire szabható (ebben az esetben a termék cseréjére nincs lehetőség).

Árak (az ár minden esetben tartalmazza az Áfát):
- Csapatmez - egyedi szám és egyedi felirat nélkül: 30.990 Ft (gyermek méretben: 25.990 Ft)
- Csapatmez - egyedi számmal és egyedi felirattal: 32.990 Ft (gyermek méretben: 27.990 Ft)

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy egyedi feliratozás esetén a kiszállítás határideje 1-2 nappal megnövekedhet.

Ügyfélszolgálat: +36-30-011-6330 (hétköznap 09:00-16:00)