Vasas FC II.: Változott a Gödöllő elleni felkészülési meccs időpontja

2024-02-06 13:05
Eredetileg szombaton délelőtt, idegenben játszottunk volna a Pest megyeiekkel, technikai okok miatt azonban szerdán 19 órakor fogadjuk őket a Fáy utcai Sportcentrumban.

Ami az ellenfelet illeti, a GSK a Pest vármegyei régió egyik legnagyobb utánpótlásbázisa, a klubtól indult szakemberek közül mára már többen kiemelt akadémiákon dolgoznak. Saját nevelésű futballistái közül többen felnőtt válogatottságig jutottak, Gödöllőn kezdte pályafutását például Lovrencsics Gergő, Simon Krisztián és Varga Roland is.

A felnőtt együttes a Pest vármegyei I. osztályban szerepel, ahol az őszi szezonban 15 mérkőzésen 10 győzelmet, 4 döntetlent és mindössze egy vereséget számlál, ezzel az éllovas Dunaharaszti mögött a második helyen áll a tabellán.

A csapat edzője a magyar élvonalban játékosként 324 mérkőzésen pályára lépő, többek között a Videoton, a Vác, a DVTK és a Paks korábbi középpályása, Sipeki István. Szerda esti riválisunk keretéből Dolhai Gergő és Koziorowski Richárd szerepelt utánpótláscsapatainkban, előbbi 2015 és 2018, utóbbi 2003 és 2004 között.

Várjuk szurkolóinkat holnap 19.00 órától a Fáy utcai Sportcentrumban, a Gödöllő SK elleni felkészülési mérkőzésről honlapunkon szöveges összefoglalót olvashatnak majd.