Vasas FC II.: Hétvégén Kecskeméten lépünk pályára

2023-09-21 17:15
Második csapatunk vasárnap 11 órakor játszik az NB III. Dél-Keleti csoportjának 8. fordulójában.

A kecskeméti klubot 1911-ben alapították Kecskeméti Testedző Egyesület néven, az elmúlt évtizedekben azonban több névváltozáson esett át. A KTE a 2008/09-es idényben szerepelt először a legmagasabb osztályban, majd 2011-ben az akkori vezetőedző, Tomiszlav Szivics irányításával megnyerte a Magyar Kupát. Nyolc évvel ezelőtt licenchiány miatt visszasorolták a csapatot a megyei első osztályba, ahonnan a 2022/23-as szezonra jutott vissza az élvonalba.

A Kecskeméti TE 1911 II. az előző, 2022/23-as kiírásban az NB III. Közép csoportjában szerepelt, ahol 35 megszerzett ponttal a 15. helyen végzett a húszcsapatos mezőnyben. Idén már velünk együtt az NB III. Dél-Keleti csoportjában kezdte meg a bajnoki küzdelmeket és egyedüliként még nyeretlen a pontvadászatban: 1 döntetlen mellett 6 alkalommal szenvedett vereséget. Egyetlen pontját az előző hazai találkozóján szerezte, amikor gólnélküli döntetlent ért el a Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. ellen.

Hétvégi ellenfelünk a válogatott mérkőzések miatti szünet előtti utolsó bajnoki mérkőzésén a Cseh – Jászai-Deák, Hatvani, Horváth M., Artner, Ladányi, Kovács K., Szamosi, Szalai, Györgye, Molnár M. összeállításban a szünetben még 2-1-re vezetett a Körösladányi MSK otthonában, ám a vendéglátók a 87. és 94. percben szerzett gólokkal fordítottak a Virágh Ferenc által irányított együttes ellen. Eddigi találatait Artner Dávid, Horváth Marcell és Szamosi Csanád szerezte.

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Műkertvárosi Sportcentrum: 6000 Kecskemét, Mártírok útja 1.

A Műkertvárosi Sportcentrum az Illovszky-stadiontól - az M5-ös autópályán át - közel másfél órányi autóútra helyezkedik el, tömegközlekedéssel egy órával hosszabb menetidőre kell számítani.

Mérkőzéssel kapcsolatos útlezárások vagy korlátozások nem lesznek, de kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait, tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

Gépkocsival érkező drukkereink számára a létesítmény parkolóját ajánljuk parkolásra.

- BELÉPÉS és KAPUNYITÁS

A Kecskeméti TE 1911 II. elleni találkozóra ingyenes a belépés, a beléptetés a mérkőzés előtt egy órával kezdődik. A vendégszurkolók számára külön szektor van kijelölve a létesítményben, amely a Mártírok útja felől közelíthető meg.

- BÜFÉ

A helyszínen büfé üzemel, ahol készpénzes és bankkártyás fizetés egyaránt lehetséges.

- KÖZVETÍTÉS

A vasárnap 11 órakor kezdődő Kecskeméti TE 1911 II. elleni bajnoki mérkőzésről a 24liveblog.com felületén online szöveges közvetítéssel jelentkezünk. A tudósítás ide kattintva érhető el: KECSKEMÉTI TE 1911 II. - VASAS FC II.