Vasas FC II.: A Szeged otthonában kezdjük a bajnokságot

2023-07-29 09:00
Második csapatunk - vasárnap délelőtt 11 órakor - a frissen feljutott együttes vendégeként lép pályára az NB III. Dél-Keleti csoportjának nyitó fordulójában.

Hétvégi ellenfelünk az előző, 2022/23-as idényben a Csongrád-Csanád megyei I. osztályt veretlenül megnyerte: 29 győzelemmel, 3 döntetlennel, 133-13-as gólkülönbséggel és 20 pont előnnyel elsőként jutott fel az NB III-ba, ahol velünk együtt a Dél-Keleti csoportba kapott besorolást. A bajnokság után osztályozós párharcot vívott az Andorka Péter által irányított csapat, amely az első meccsen hazai pályán 5-1-re nyert a Gárdony ellen, míg a visszavágó 2-2-es döntetlennel zárult. 

A szegediek legeredményesebb játékosa az előző kiírásban Busa Bence volt, aki 26 találkozón 27 gólt szerzett.

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. a nyári felkészülési időszakban első edzőmérkőzésén 2-1-es vereséget szenvedett a Tiszafüredtől, majd 5-1-re nyert a Körösladányi MSK ellen, míg a román másodosztályú CSC Dumbravita egy góllal bizonyult jobbnak. A folytatásban egy újabb Körösladány elleni találkozó következett, amely 3-2-es szegedi sikerrel zárult, utána a Szolnoki MÁV FC 2-1-re múlta felül a Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. együttesét. Utolsó nyári felkészülési mérkőzésükön a Szalontai - Benyó, Berta, Dudás, Gyuga, Heidrich, Kapic, Kovács, Lippai, Maronyai, Daru összeállítású csapat 2-1-re kikapott a Gyula gárdájától.

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. vezetőedzője Andorka Péter, munkáját Rózsahegyi Dominik kapusedzőként segíti.

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Szent Gellért Fórum: 6728 Szeged, Dorozsmai út 2-4.

A Szent Gellért Fórum az Illovszky-stadiontól - az M5-ös autópályán át - közel kétórányi autóútra helyezkedik el, tömegközlekedéssel három és fél órás menetidőre kell számítani. Gépkocsival érkező drukkereink számára a Városgazda utcát és a Kereskedő közt ajánljuk parkolásra.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra és korlátozásokra nem kell számítani. Kérjük a drukkereket, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait, tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

- JEGYÉRTÉKESÍTÉS, PÉNZTÁR- ÉS KAPUNYITÁS

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. elleni találkozóra - az alábbi linkre kattintva - már zajlik az online jegyértékesítés a Jegymester Kft. felületén, valamint személyesen is lehet belépőket vásárolni a Szent Gellért Fórum jegypénztárában munkanapokon 11 és 16 óra között. A jegyek ára elővételben egységesen 1000 forintba kerül, míg a mérkőzés napján - 2023. július 30-án, vasárnap - a Jegymester felületén és a helyszínen is ugyanennyiért lehet belépőt vásárolni. A jegyértékesítés névre szólóan történik, ezért a belépők megvásárlásának feltétele személyi igazolvány vagy klubkártya!

Meccsnapon a Szent Gellért Fórum jegypénztára és a szektorok kapui két órával a találkozó előtt nyitnak.

Vendégszurkolóink a Dorozsmai út felől tudnak belépni a stadionba és a főlelátón foglalhatnak helyet a mérkőzésen. Tömegközlekedéssel érkező szurkolóinknak a Szent Gellért Fórum weboldalán hasznos tippeket találunk:

- BÜFÉ

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. elleni bajnoki mérkőzésen stadionbüfé üzemel, ahol készpénzes és bankkártyás fizetés egyaránt lehetséges.

- KÖZVETÍTÉS

A vasárnap délelőtt 11 órakor kezdődő Szeged-Csanád Grosics AK II. elleni bajnoki mérkőzésről a 24liveblog.com felületén online szöveges közvetítéssel jelentkezünk. A tudósítás ide kattintva érhető el: SZEGED-CSANÁD GA II. - VASAS FC II.