Vasas FC II.: A Monor ellen folytatjuk a bajnoki küzdelmeket

2023-09-06 16:00
Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy második csapatunk szombaton 16 órakor a Balassi Bálint utcai Stadionban lép pályára az NB III. Dél-Keleti csoportjának 7. fordulójában.

A Monor SE-t 1901-ben alapították, a klub neve többször változott az évek során. Huszonegy éve, 2002 óta ismét Monor SE néven lép pályára a csapat. Ellenfelünk a nyári transzferidőszakban Horváth László, Majzik Adrián, Nyul Krisztián és Szin Ferenc személyében 4 játékost igazolt, míg Antman Joshua, Bagó Patrik, Erhardt Dominik, Haragos Viktor, Papp Richárd és Urbin Márk távozott a klubtól.

A Monor SE az előző szezonban az NB III. Dél-Nyugati csoportjában 45 ponttal, 13 győzelemmel, 6 döntetlennel, 15 vereséggel, 58-54-es gólkülönbséggel a 10. helyen végzett. A monoriak a most futó idényben - 5 megszerzett ponttal - a 13. helyen állnak a tabellán. A legutóbbi fordulóban a Kertész - Papp Zs., Raducu, Wéber, Bakk - Zelenyánszki, Pusztai - Sztankó, Rajsli, Malkócs - Farkas J. összeállítású csapat hazai pályán Rácz M. duplájával 2-1-re legyőzte a Körösladányi MSK együttesét. 

A Monor SE vezetőedzője Halgas István, munkáját Bartha Szilárd asszisztens edzőként, míg Bíró Szabolcs Gyula kapusedzőként segítik.

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Balassi Bálint utcai Stadion: 2200 Monor, Balassi Bálint utca 21.

A Balassi Bálint utcai Stadion az Illovszky-stadiontól - az M0-s autópályán át - negyven percnyi autóútra helyezkedik el, tömegközlekedéssel egy órával hosszabb menetidőre kell számítani.

Mérkőzéssel kapcsolatos útlezárások vagy korlátozások nem lesznek, de kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait, tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

Gépkocsival érkezők számára a környező utcákat ajánljuk parkolásra.

- PÉNZTÁR- ÉS KAPUNYITÁS

A Balassi Bálint utcai Stadion jegypénztárai és a vendégszektor kapui egyaránt egy órával a találkozó előtt nyitnak. A pénztárakban kizárólag készpénzzel lehet fizetni, bankkártyás lehetőségre nincs mód.

A vendégszurkolók számára külön szektor van kijelölve a létesítményben, amely a főbejáraton keresztül közelíthető meg. A Monor SE vendégszektora 200 fő befogadására alkalmas.

- JEGYÉRTÉKESÍTÉS

A Monor SE elleni bajnoki mérkőzésre a jegyvásárlás a találkozó napján - 2023. szeptember 9-én, szombaton - személyesen lehetséges a létesítmény jegypénztárában. A felnőtt jegyek 1000, míg a diák és nyugdíjas belépők 700 forintos áron kaphatók. 14 éven aluliak számára ingyenes a mérkőzés megtekintése.

Megkérjük szurkolóinkat, hogy kedvezmények érvényesítése esetén az arra jogosító okmányokat tartsák maguknál, beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai ellenőrizhetik azokat!

- BÜFÉ

A helyszínen büfé üzemel, ahol készpénzes és bankkártyás fizetés egyaránt lehetséges.

- KÖZVETÍTÉS

A szombaton 16 órakor kezdődő Monor SE elleni bajnoki mérkőzésről a 24liveblog.com felületén online szöveges közvetítéssel jelentkezünk. A tudósítás ide kattintva érhető el: MONOR SE - VASAS FC II.