Vasas 110: Vegyünk részt együtt a köszöntésben!

2021-01-27 10:33
Március 16-án 110 éves lesz a Vasas , szeretnénk méltó módon megemlékezni a kerek évfordulóról. A korlátozások miatt - egyelőre - ez természetesen csak az online térben lehetséges, elsőként a "Fújj 1 nagyot" - kampánnyal.

Ehhez a következőket kell tenni:
- Készüljön egy kisvideó, amiben egy gyertya kerül elfújásra! (Fontos, hogy egy videóban csak egy gyertya legyen elfújva!)
- Fontos az is, hogy ne csupán a gyertya, hanem az is jól látható legyen, aki elfújja azt (akár egyedül, akár csoportosan).
- Kérjük, hogy a ruházatban a piros-kék színek domináljanak (mez, melegítő, póló, sapka, sál, stb.)!
- A videó fektetett téglalap formátumban készüljön, a lehető legjobb minőségben (a videó hangja nem kerül felhasználásra, csak a vizuális rész).

Ha elkészült az anyag:
- A videót legkésőbb január 31-ig küldhető el a vasas110@vasassc.hu e-mail címre (ha túl nagy a fájl, fájlküldő program használatát javasoljuk).
- A GDPR-szabályok miatt fontos elolvasni a hozzá tartozó nyilatkozatot, hiszen szükséges mindenki hozzájárulása ahhoz, hogy a projekthez kapcsolódóan a Vasas felületein publikáljuk a beérkező videókat. 

Csak azokat a videókat tudjuk felhasználni, amelyek megfelelnek a fenti kritériumoknak, emellett a kreatív megvalósítás is szempont a felhasználás kapcsán.

Mi már nagyon várjuk március 16-át, mutassuk meg ezzel a kezdeményezéssel is a Vasas család sokszínűségét és összetartozását! Hajrá, Vasas!