Változik a DVSC elleni mérkőzés időpontja!

2020-08-20 19:32
Az eredetileg tervezett vasárnap helyett várhatóan szombaton fogadjuk a Debrecent.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a Merkantil Bank Liga 7. fordulójában - az eredetileg 2020. augusztus 30-án, 19 órára - kiírt Vasas FC - DVSC bajnoki mérkőzés a Magyar Labdarúgó Szövetségtől származó információk szerint várhatóan egy nappal korábban, szombaton kerül megrendezésre.

Az MLSZ adatbankjában jelen pillanatban a 2020. augusztus 29-re előre hozott, 16.15-ös kezdési időpont szerepel, azonban várhatóan még ez sem végleges, mert - bár valószínűleg marad a szombati meccsnap, de - tovább módosulhat a kezdési időpont 2020. augusztus 29-én 18.15-re. A mérkőzés megrendezésének pontos időpontjáról várhatóan hétfőig hoz döntést az MLSZ.

További fontos információ, hogy a Vasas - Loki összecsapás előreláthatólag kiemelt biztonsági kockázatú minősítést kap, mely döntés szintén folyamatban van, klubunk az MLSZ határozatára vár. Ez többek között azt is jelenti, hogy a belépők értékesítése csak névre szólóan történhet, a beléptetéshez pedig a személyazonosság azonosítására alkalmas személyi okmányok szükségesek.

Amint az MLSZ véglegesen rögzíti a Vasas FC - DVSC bajnoki rangadó végleges kezdési időpontját, valamint a kockázati besorolást, úgy honlapunk azonnal tájékoztatni fogja szurkolóinkat a pontos részletekről (névre szóló jegyértékesítés, útlezárások, stb.)

A fentiekkel egy időben klubunk haladéktalanul elindítja majd az online jegyvásárlási lehetőséget. Szurkolóink kényelme érdekében az internetes jegyértékesítés mellett helyszíni elővásárlást is biztosítunk a mérkőzés iránt érdeklődő drukkerek számára: 2020. augusztus 28-án, pénteken 16:00-20:00-ig az Illovszky Rudolf Stadion A2 pénztárában szurkolóink személyes elővásárlással is megválthatják majd belépőiket.