Uram János: Nagyon örülök, hogy sikerült bemutatkoznom az NB I-ben

2023-01-29 14:14
Fiatal kapusunk a Ferencváros ellen elért pontszerzésről és a debütálásáról nyilatkozott az M4 Sportnak.

Csapatunk értékes pontot szerzett a Ferencváros otthonában az OTP Bank Liga 17. fordulójában. A magyar bajnoki címvédő elleni mérkőzés minden bizonnyal fiatal kapusunk, Uram János számára örökké emlékeztes marad, hiszen 21 évesen debütálhatott a magyar élvonalban.

- Nagyon örülök, hogy sikerült bemutatkoznom az NB I-ben, főleg egy ilyen stadionban, ilyen hangulatban és ilyen ellenfél ellen. Még jobban örülök annak, hogy egy pontot sikerült elhozni innen, tényleg nagyon boldog vagyok - kezdte a lefújás után Uram János az M4 Sport kamerái előtt, majd hozzátette, nagyon nagy dopping volt számára a Fradi elleni találkozó - Mindenki a Ferencváros ellen akar bemutatkozni, védeni, jól játszani, nagyon feldobott.

Fiatal hálóőrünk riporteri kérdésre válaszolva elmondta, a téli felkészülés eredménye, hogy csapatunk végig fegyelmezetten játszott a kilencven perc során.

- Szerintem a felkészülés jól sikerült. Sok nemzetközi mérkőzést játszottunk, amelyekből nagyon sokat tanultunk és ki tudtuk vinni a pályára - jelentette ki Uram János, aki zárásként hozzátette, továbbra is ugyanúgy keményen fog dolgozni és élni fog a kínálkozó lehetőséggel.

forrás: M4 Sport