Szurkolói információk az Újpest elleni mérkőzésre

2023-05-02 15:44
Várunk minden Vasas-drukkert szombaton a Szusza Ferenc Stadionba! Jegyvásárlás, drapériák, kapunyitás, megközelítés, parkolás, stadionbüfé, közvetítés - minden részlet egy helyen.

2023. május 6-án, szombaton 14 órától az OTP Bank Liga 30. fordulójában az Újpest FC otthonába látogatunk.

A korábban már megszokott szurkolói tájékoztatást az Újpest FC elleni mérkőzés előtt is friss és hasznos információkkal egészítettük ki, ezért kérjük, hogy jegyvásárlás - majd a stadionba való belépés - előtt minden szurkoló alaposan tanulmányozza azt.

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Szusza Ferenc Stadion: 1044 Budapest, Megyeri út 13.

Gépkocsival érkező drukkereink számára a környező utcákat ajánljuk parkolásra. A vendégszektor bejárata a Fülek utca felől, az Irányi Dániel - Labdarúgó utca útvonalon közelíthető meg.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra és korlátozásokra nem kell számítani. Kérjük a drukkereket, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait, tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

- JEGYÉRTÉKESÍTÉS, PÉNZTÁR-ÉS KAPUNYITÁS

Az Újpest elleni találkozóra - az alábbi linkre kattintva - már zajlik az online jegyértékesítés a Jegymester Kft. felületén. A belépők ára elővételben - online és személyesen - egységesen 1200 és 1500 forintba kerülnek, míg a meccs napján - 2023. május 6-án, szombaton - a helyszínen személyesen és online is - 3000 forintért lehet jegyet vásárolni.

A találkozóra személyesen elővételben a Megyeri úti 1-es pénztárnál (csütörtökön 14:00-20:00 és pénteken 14:00-20:00 között), valamint az Újpest FC hivatalos shopjában (csütörtökön 09:00-14:00 és pénteken 14:00-19:00 között) is lehet jegyet vásárolni nyitvatartási időben.

A mérkőzés minősítése normál biztonsági besorolású, így személyes adatok nem szükségesek a jegyvásárláshoz.

3 év alatti gyermekek számára ingyenes a mérkőzés látogatása, de 5 forintos regisztrációs jegyet nekik is szükséges vásárolni a pénztárakban.

A Szusza Ferenc Stadion vendégpénztára három, míg a vendégszektor kapui másfél órával a találkozó előtt nyitnak. A pénztárakban bankkártyás és készpénzes fizetés egyaránt lehetséges.

A vendégszurkolók a C1 szektorban foglalhatnak helyet, mely 400 fő befogadására alkalmas.

- STADIONBÜFÉ

Az Újpest FC elleni bajnoki mérkőzésen stadionbüfé üzemel, ahol bankkártyás és készpénzes fizetés egyaránt lehetséges.

- KÖZVETÍTÉS

Az OTP Bank Liga 30. fordulójában megrendezésre kerülő Újpest FC - Vasas FC bajnoki találkozót az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.

- SZURKOLÓI DRAPÉRIÁK

Tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat, hogy a drapériák kihelyezéséhez az MLSZ Biztonsági Szabályzata alapján minden esetben transzparens beviteli engedély szükséges. Az engedélyeztetéshez szükséges igényeket - amennyiben szurkolóink még nem rendelkeznek ilyen dokumentummal - 2023. május 4-én, csütörtökön 12 óráig a biztonsag@ujpestfc.hu email címen lehet leadni.

Fokozottan felhívjuk szurkolóink figyelmét arra, hogy a mérkőzésre behozni kívánt molinókkal és drapériákkal szigorúan tilos letakarni és eltakarni a menekülőkapukat, valamint a pályaszéli reklámfelületeket.

Kérjük drukkereinket, hogy a fentebb megfogalmazott szabályokat minden esetben maradéktalanul tartsák be! Vigyázzunk egymásra és mutassunk példát szurkolótársainknak!