Szurkolói információk az FTC elleni mérkőzésre!

2023-01-24 15:33
Az OTP Bank Liga 17. fordulójában 2023. január 28-án 19:30 órai kezdettel kerül megrendezésre a Ferencvárosi TC elleni találkozónk a Groupama Arénában. Minden szurkolói információ egy helyen!

Tegnap óta zajlik a jegyértékesítés, így drukkereink az online jegyértékesítő felületen már megvásárolhatják a vendégszektorba szóló belépőiket.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a Groupama Arénában a hazai szektorokba szóló jegyvásárlás FTC-szurkolói kártyához kötött, annak hiányában nem lehetséges a vendégszektoron kívüli ülőhelyre való jegyváltás. A vendégszektorba szóló jegyek egységesen 2850 forintba kerülnek, a lelátórész befogadóképessége 1270 fő. Érdemes a belépőjegyeket előre megvásárolni, mert meccsnapon a vendégszektornál 1 db jegypénztár fog üzemelni. A vendégszektor kapuja és a pénztár (amennyiben nem fogynak el elővételben a jegyek) 17:30-kor nyit. A belépés feltétele a jegyen szereplő adatokat alátámasztó arcképes hatósági igazolvány bemutatása!

A szervező Ferencvárosi Torna Club és a rendőrség a szurkolók biztonsága, illetve a helyszín mielőbbi megközelíthetősége érdekében kéri drukkereinket, hogy a mérkőzésre a Nagyvárad tér felől a Vágóhíd utca - Albert Flórián utca kereszteződése felé elindulva, majd az Albert Flórián utcára ráfordulva és azon keresztül megközelítve érkezzenek a Groupama Aréna vendégszektorához. A gépkocsival érkező Vasas-drukkerek a vendégszektor előtti parkolóban tudnak leparkolni, azonban a parkolóhely befogadóképessége korlátozott.

Szurkolóink számára a vendégszektorban büfé üzemel, ahol kártyás és készpénzes fizetési mód egyaránt lehetséges.

Szurkolóink a vendégszektorba bevinni kívánt drapériáikat, molinóikat a beléptetéskor kötelesek bemutatni, de előzetesen engedélyeztetni azokat nem szükséges. Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy gyűlöletkeltő vagy más MLSZ irányelveket sértő üzenetet tartalmazó molinó és drapéria vendégszektorba való bevitelét a biztonsági személyzet megtagadhatja. Fokozottan felhívjuk szurkolóink figyelmét arra, hogy a mérkőzésre behozni kívánt molinókkal és drapériákkal szigorúan tilos letakarni és eltakarni a menekülőkapukat, valamint a pályaszéli reklámfelületeket.

Kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait, tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében. Ismételten felhívjuk figyelmet, hogy a pirotechnikai eszközök birtoklása szabálysértést von maga után, így akinél ilyen eszközt találnak a beléptetés során vagy a stadion területén, azokkal szemben szabálysértési eljárás indul, továbbá az is szabálysértést követ el, aki arcát a sportrendezvény helyszínén oly módon takarja el, hogy felismerhetetlenné váljon.

A Groupama Aréna pályarendszabálya letölthető itt.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy az OTP Bank Liga 17. fordulójában megrendezésre kerülő Ferencvárosi TC - Vasas FC bajnoki találkozót az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.