Szurkolói információk az Ajka elleni mérkőzésre

2023-08-29 18:04
Várunk minden Vasas-drukkert vasárnap az Ajkai Városi Sportcentrumba! Jegyvásárlás, drapériák, kapunyitás, megközelítés, parkolás, stadionbüfé, közvetítés - minden részlet egy helyen.

2023. szeptember 3-án, vasárnap délután 17 órától a Merkantil Bank Liga 7. fordulójában az FC Ajka otthonában lépünk pályára.

A korábban már megszokott szurkolói tájékoztatást az FC Ajka elleni mérkőzés előtt is friss és hasznos információkkal egészítettük ki, ezért kérjük, hogy jegyvásárlás - majd a stadionba való belépés - előtt minden szurkoló alaposan tanulmányozza azt.

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Ajkai Városi Sportcentrum: 8400 Ajka, Sport utca 23.

Az Ajkai Városi Sportcentrum az Illovszky-stadiontól - az M7-es autópályán, majd Székesfehérváron és Veszprémen át a 8-as úton - kétórányi autóútra helyezkedik el, tömegközlekedéssel egy órával hosszabb menetidőre kell számítani.

Gépkocsival érkező drukkereink a létesítmény mellett található parkolóban hagyhatják autóikat.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra és korlátozásokra nem kell számítani. Kérjük a drukkereket, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait, tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

- PÉNZTÁR- ÉS KAPUNYITÁS

Az Ajkai Városi Sportcentrum jegypénztárai és a vendégszektor kapui másfél órával a találkozó előtt nyitnak. A pénztárakban kizárólag készpénzzel lehet fizetni, bankkártyás lehetőségre nincs mód.

- JEGYÉRTÉKESÍTÉS, BELÉPTETÉS

Az FC Ajka elleni bajnoki mérkőzésre online elővásárlási lehetőség nincs. A mérkőzés napján - 2023. szeptember 3-án, vasárnap a helyszínen - 15:30-kor nyitnak a jegypénztárak. A vendégszurkolók számára külön szektor van kijelölve a létesítményben, ami a Sport utca felől közelíthető meg.

A felnőtt jegyek 2000, míg a diák és nyugdíjas belépők 1000 forintba kerülnek. 14 éven aluliak és a hölgyek számára ingyenes a mérkőzés megtekintése.

Megkérjük szurkolóinkat, hogy kedvezmények érvényesítése esetén az arra jogosító okmányokat tartsák maguknál, beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai ellenőrizhetik azokat!

- BÜFÉ

Az FC Ajka elleni bajnoki mérkőzésen stadionbüfé üzemel, ahol bankkártyás és készpénzes fizetés egyaránt lehetséges.

- KÖZVETÍTÉS

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a Merkantil Bank Liga 7. fordulójában megrendezésre kerülő FC Ajka - Vasas FC bajnoki találkozót klubunk hivatalos YouTube-csatornája élőben közvetíti. A mérkőzésről szöveges tudósítás formájában is jelentkezünk a 24liveblog.com felületén, mely az alábbi linken érhető el: FC AJKA - VASAS FC

- SZURKOLÓI DRAPÉRIÁK

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a drapériák kihelyezéséhez az MLSZ Biztonsági Szabályzata alapján minden esetben transzparens beviteli engedély szükséges. Az engedélyeztetéshez szükséges igényeket - amennyiben szurkolóink még nem rendelkeznek ilyen dokumentummal - 2023. szeptember 2-án, szombaton 16 óráig a fcajkakft@gmail.com email címen lehet leadni.

Fokozottan felhívjuk szurkolóink figyelmét arra, hogy a mérkőzésre behozni kívánt molinókkal és drapériákkal szigorúan tilos letakarni és eltakarni a menekülőkapukat, valamint a pályaszéli reklámfelületeket.

Kérjük drukkereinket, hogy a fentebb megfogalmazott szabályokat minden esetben maradéktalanul tartsák be! Vigyázzunk egymásra és mutassunk példát szurkolótársainknak!