Szurkolói információk a ZTE FC elleni mérkőzésre

2023-02-16 12:02
Várunk minden Vasas-szurkolót vasárnap a ZTE Arénába! Jegyvásárlás, kapunyitás, megközelítés, parkolás, stadionbüfé, közvetítés - minden részlet egy helyen.

2023. február 19-én, vasárnap délután 15 órától az OTP Bank Liga 20. fordulójában a ZTE FC otthonában lépünk pályára.

A korábban már megszokott szurkolói tájékoztatást a ZTE FC elleni mérkőzés előtt is friss és hasznos információkkal egészítettük ki, ezért kérjük, hogy jegyvásárlás - majd a stadionba való belépés - előtt minden szurkoló alaposan tanulmányozza azt.

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

ZTE Aréna: 8900 Zalaegerszeg, Október 6. tér 16.

A ZTE Aréna az Illovszky-stadiontól - az M7-es autópályán át - két és félórányi autóútra helyezkedik el, tömegközlekedéssel egy órával hosszabb menetidőre kell számítani. Vendégszurkolóink a vendégszektor melletti parkolót a Stadion utca felől tudják megközelíteni, illetve a közeli Zala Plaza parkolóiban is hagyhatják gépjárműveiket.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra és korlátozásokra nem kell számítani. Kérjük a drukkereket, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait, tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

- PÉNZTÁR- ÉS KAPUNYITÁS

A ZTE Aréna jegypénztárai és a vendégszektor kapui egy órával a találkozó előtt nyitnak, készpénzes és bankkártyás fizetésre egyaránt lehetőség van. A vendégdrukkerek a stadion - kapu mögött található jobb oldali - vendég szektorába válthatnak jegyeket, amelyet a Zala Plaza felől lehet megközelíteni.

Felhívjuk a kedves vendégszurkolók figyelmét, hogy a saját klubjuk színeit, mezét, sálját viselő drukkerek a hazai szektorokba még érvényes jegy birtokában sem léphetnek be!

A ZTE Aréna vendégszektora 696 fő befogadására alkalmas, melyből 124 állóhely.

- JEGYÉRTÉKESÍTÉS

A ZTE FC elleni meccsre a felnőtt jegyek ára online elővételben 2000, míg a diák és nyugdíjas belépők 1600 forintba kerülnek. A mérkőzés napján - 2023. február 19-én, vasárnap - a helyszínen is lehet belépőt vásárolni, ebben az esetben a felnőtt jegyek 2500, a diák és nyugdíjas belépők 2000 forintos áron kaphatók. A jegyvásárláshoz személyes adatok megadása nem szükséges.

3 éven aluli gyermekek számára ingyenes a mérkőzés látogatása.

Megkérjük szurkolóinkat, hogy kedvezményes jegy vásárlása esetén az arra jogosító okmányokat tartsák maguknál, beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai ellenőrizhetik azokat!

- STADIONBÜFÉ

A ZTE FC elleni bajnoki mérkőzésen stadionbüfé üzemel, ahol készpénzes és bankkártyás fizetés egyaránt lehetséges.

- KÖZVETÍTÉS

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy az OTP Bank Liga 20. fordulójában megrendezésre kerülő ZTE FC - Vasas FC bajnoki találkozót az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.

Kérjük drukkereinket, hogy a fentebb megfogalmazott szabályokat minden esetben maradéktalanul tartsák be! Vigyázzunk egymásra és mutassunk példát szurkolótársainknak!