Szurkolói információk a Zlaté Moravce elleni mérkőzésre

2023-07-06 13:00
Minden fontos részlet egy helyen.

Csapatunk a 2023/24-es nyári felkészülési időszak negyedik edzőmérkőzésén a szlovák élvonalbeli FC ViOn Zlaté Moravce ellen lép pályára az Illovszky-stadionban szombaton 11 órától.

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Illovszky Rudolf Stadion: 1139 Budapest, Fáy utca 58.

Az Illovszky Rudolf Stadion Budapest XIII. kerületében, Angyalföldön a Fáy utca - Béke út - Hajdú utca által határolt területen található, amely jól megközelíthető személyautóval és tömegközlekedési eszközökkel egyaránt.

A létesítménytől néhány percnyire található a 3-as metró Forgách utcai megállója, a Béke úton közlekedik a 14-es villamos, melynek Frangepán utcai megállója a létesítménytől kb. 50 m-re van. A Róbert Károly körúton közlekedő 1-es villamos Lehel úti megállója is percek alatt elérhető.

Személygépjárművel érkező szurkolóink a Fáy utcai Sportcentrum fizető parkolójában vagy a Hajdú utcai külső parkolóban parkolhatnak. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a Hajdú utcai oldalon található füves területen tilos a parkolás, a szabály megszegése esetén közigazgatási bírság szabható ki!

Mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra vagy korlátozásra nem kell számítani, de kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait, tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

Tájékoztatjuk drukkereinket, hogy a felkészülési mérkőzésre díjtalan a belépés. A találkozó napján - 2023. július 8-án, szombaton 10 órától lesz kapunyitás a szurkolók részére az Illovszky Rudolf Stadionban.

A mérkőzést hazai szurkolóink a B lelátóról tekinthetik meg, mely 400-450 fő befogadására alkalmas és a IV-es kapun keresztül tudják majd megközelíteni, míg vendégszurkolók az V-ös kapu felől tudnak belépni a létesítménybe.

- BÜFÉ

A FC ViOn Zlaté Moravce elleni felkészülési mérkőzésen a B lelátóhoz tartozó büfé üzemel majd. A helyszínen kizárólag készpénzes fizetés lehetséges.

- KÖZVETÍTÉS

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a szombaton 11 órakor kezdődő Vasas FC - FC ViOn Zlaté Moravce felkészülési mérkőzésről szöveges tudósítás tesztüzemmódban, új felületen az alábbi linken érhető el: VASAS FC - FC VION ZLATE MORAVCE

- BÉRLETÉRTÉKESÍTÉS

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy az edzőmérkőzésen lehetőség lesz az idei bérletek megváltására is, stadionunk A2-es pénztára szeretettel várja a drukkereket!

Hajrá, Vasas! Mindörökké, Angyalföld!