Szurkolói információk a Szombathelyi Haladás elleni mérkőzésre

2023-11-08 15:55
Várunk minden Vasas-drukkert vasárnap a Szombathelyi Haladás Sportkomplexumban! Jegyvásárlás, kapunyitás, megközelítés, parkolás, stadionbüfé, közvetítés – minden részlet egy helyen.

2023. november 13-án, vasárnap 17 órától a Merkantil Bank Liga 15. fordulójában a Szombathelyi Haladás együttese ellen a Szombathelyi Haladás Sportkomplexumban lép pályára csapatunk.

A találkozóra megfelelő számú jelentkező esetén klubunk különbuszt is indít.

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Szombathelyi Haladás Sportkomplexum: 9700 Szombathely, Rohonci út 3.

A Szombathelyi Haladás Sportkomplexum az Illovszky-stadiontól - az M1-es autópályán át - nagyjából két és félórányi autóútra helyezkedik el, tömegközlekedéssel egy órával hosszabb menetidőre kell számítani.

Mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra vagy korlátozásra nem kell számítani, de kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait! Kérjük, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

- PÉNZTÁR- ÉS KAPUNYITÁS, JEGYÉRTÉKESÍTÉS:

A Haladás elleni találkozóra online is lehet belépőt vásárolni a Jegymester Kft. felületén, de a Haladás ajándékboltjában személyesen is lehet elővételben jegyet venni a vendégszektorba. A jegyek 6 éves kor felett 1200 forintba kerülnek. Vasárnap a pénztárak 14:30-kor nyitnak, kapunyitás 16 órakor lesz. Szurkolóink a Bartók Béla körút irányából léphetnek be a vendégszektorba, parkolni a környező utcákban lehet.

- BÜFÉ

A vendégszektorban büfé üzemel, ahol készpénzes és bankkártyás fizetésre is van lehetőség.

- KÖZVETÍTÉS

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a Merkantil Bank Liga 15. fordulójában a Szombathelyi Haladás - Vasas FC bajnoki mérkőzésről élő közvetítésben számolunk be hivatalos YouTube-csatornánkon. A találkozóról részletes szöveges tudosítás is olvasható: SZOMBATHELYI HALADÁS - VASAS FC.

Kérjük drukkereinket, hogy a szabályokat minden esetben maradéktalanul tartsák be! Vigyázzunk egymásra és mutassunk példát szurkolótársainknak!